theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚ ΖΑΧΑΡΩΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.

     Υποθέτω ότι όλοι σας είδατε τον κ. Χάρη, στην πρώτη προεκλογική του παρουσίαση στον τύπο του Πύργου. (Φωτογραφία δίπλα). Εάν όχι πρέπει να το φροντίσετε εξάπαντος, καθότι  αφενός είναι πατριωτάκη μας και αφετέρου τέτοιο πλούσιο Βιογραφικό Σημείωμα - αν και το τονίζει ο κ. Χάρης ότι είναι Σύντομο - ελάχιστοι υποψήφιοι διαθέτουν.

      Χίλια μπράβο σας κ. Χαρίλαε (Χάρη) ήσασταν μέσα σε ΟΛΑ τα ..ΠΑΡΤΙ. Έχουμε χάσει τα αβγά και τα καλάθια μας! Μα καλά ;aνθρωπέ μου πότε και πώς τα προλάβαινες όλα; Καθηγητής στην Πάτρα, Συμβουλάτορας πρωτοκλασάτων Υπουργών στην Αθήνα, Πρόεδρος από δω, Αντιπρόεδρος από κει, Γεν.Γρ. αλλού, Μέλος παρά πέρα και στο τέλος και  Αναπληρωτής Δήμαρχος  στο δήμο μας! 


 Κύριε Χάρη, έκθαμβος ων, θα μου επιτρέψετε να καταθέσω μερικές μικρές ..επερωτήσεις:

  • Στην τελευταία σας επιτυχία στα δημοτικά δεν αναφέρετε διόλου τον μεγάλο ..ηγέτη σας, τον τέως δήμαρχο κ. Πανταζή, με τον οποίον έχετε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος. Ποίος ο λόγος; (1)
  • Νομίζω κ. Χάρη μας ότι η βασική σας επιστημονική ιδιότητα  είναι διδάσκαλος, έτσι δεν είναι; Κι αυτό όμως  ελλείπει στο βιογραφικό σας...(2)
  • Εκείνο το βαρυσήμαντο που πομπωδώς διατυμπανίζετε: "Θέλω και μπορώ  να συνεισφέρω.....να βελτιώσουμε την οικονομική κατάσταση σε εθνικό και ατομικό επίπεδο" ΄μήπως είναι ολίγον τι άστοχο και παρεξηγήσιμο καθότι εσείς τουλάχιστον, όπως διαφαίνεται, δεν έχετε ουδεμία ανάγκη ατομικής βελτίωσης; Εγώ αν ήμουν στη θέση σας θα το αφαιρούσα από περαιτέρω δημοσίευση. 
   Τελειώνοντας δε κ. Χάρη πιστεύω ότι είναι παράλειψή σας που δεν αναφέρετε στο βιογραφικό σας, ας είναι σύντομο και εκείνη την εξωτική κουμπαριά σας στο Μπαλί με τον γόνο του πάλαι πότε ισχυρού άνδρα του Πασόκ, του θρυλικού Λούβαρη;  (κλικ ΕΔΩ)

(1) Είναι βέβαιο ότι  αποβλέπετε στις πλάτες του Πανατζή και καλά κάνετε. Όμως η μη αναφορά του ονόματός αυτού του κυρίου ενέχει το κίνδυνο της ...σκόπιμης απόκρυψης, που είναι μέγιστη αχαριστία.
 (2) Προς Θεού, όχι ότι υποβιβάζω το δημοδιδάσκαλος, απεναντίας το έργο του είναι λειτούργημα και καύχημα και πρέπει να το τονίζετε. Απεναντίας, αυτή την εντύπωση σχημάτισα, εσείς  το...κρύβετε, προβάλλοντας άλλα για μένα λιγότερο σημαντικά.  

 ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Κι ενώ η ανάρτηση ήταν έτοιμη και..παραγινομένη, ένα πουλάκι από τη Ζούρτσα, από εκείνα τα αποδημητικά, τα ξενιτεμένα, μας ενημέρωσε ότι χθες την Κυριακή ο κ. Χάρης μετά της συνοδείας του επισκέφτηκε τη Ζούρτσα και πολλά από τα χωριά της (Πετράλωνα, Περιβόλια κτ.λ.). Βεβαίως σε αυτό ουδέν το επιλήψιμο, αλλά στη συνοδεία πρώτος και κατακαλλύτερος ήταν ο δήμαρχος Ζαχάρως, Στρατηγός, κ. Φάμελος. Κι ας λένε μερικοί - μερικοί ότι είναι δήμαρχος από σπόντα, όμως  είναι ...δημαρχάρα και ας είναι ντούτσος κοντά στην 4η ανθοφορία του. Αυτό το θίγω καθότι ο κ. Στρατηγός διατυμπάνιζε αριστερά και δεξιά, ότι απέναντι σε όλους τους υποψηφίους θα είναι ουδέτερος και αμερόληπτος. Τουναντίον χθες κατέβασε ακόμη και το.... παντελόνι του. Κρίμα γιατί πήρε πίσω σαν τις παρθενίτσες το λόγο του, που όπως ισχυρίζεται πανταχόθεν έχει μεγάλο βάρος ως Στρατιωτικός! 
Μαζί το πουλάκι μου μετέφερε και κάτι φήμες, για τις οποίες θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Έτσι για να μετριάσω την ανυπομονησία σας, πρόκειται για τη σχέση του ...δήμου (καλύτερα του θείου) με την κ. Αυγερινοπούλου. Περισσότερα στη σχετική ανάρτηση, που μέχρι τότε πιστεύω να μας απαντήσει η ίδια η βουλευτίνα. Είθε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου