theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΑΜ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΌΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΊ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ - ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΣΘΕΙ Ή ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΛΙΜΟΝΌ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ....

Αρχίζουμε με το κείμενο του φίλου και συντρόφου, στην κυριολεξϊα της λέξης και της έννοιας, Σωτήρη Σωτηρόπουλου:


ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟΝ: ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
Η θλιβερή ΣΥΡΙΖΙάδα στο Ν. Ηλείας «ώδυνεν όρος και έτεκεν μυν» και μάλιστα μιαρόν...
            Γράφει ο Σωτήρης Χ. Σωτηρόπουλος

Χωρίς καμιά διάθεση περιαυτολογίας, ούτε χαιρεκακίας. Αλλά με οδύνη και θλίψη δικαιώθηκα πανηγυρικά, με εκείνα που έγραψα σε μακροσκελές άρθρο μου (που περιέργως πήρε μεγάλη δημοσιότητα) για τα συμβαίνοντα με τον «κατακλυσμό» των  υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ηλείας (το ίδιο κείμενο απεστάλη στον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και την Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ).
            Πρωτοφανής η συμμετοχή των υποψήφιων μνηστήρων που αισίως έφτασαν τους 40 (!!). Μεταξύ αυτών και 15 από τους 21 (δηλ. το 75%, sic!) του Συντονιστικού οργάνου της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας (Νομαρχιακή Επιτροπή) που χτές το βράδυ, συνεδρίασαν (αυτοί οι 21 του Συντονιστικού) να επιλέξουν 15 πρόσωπα που θα αποσταλούν στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ, για την τελική επιλογή των 5 εξ αυτών.
            Και ω!, του θαύματος. Ή σε απλά νεοελληνικά: Ω!, του αίσχους, ω! της παράνοιας και της αθλιότητας, ω! της άφατης μωροφιλοδοξίας, για περιφερειακή Κομματική Οργάνωση. Κρατηθείτε, λοιπόν: Από τους 40 υποψήφιους (μεταξύ των οποίων ήσαν όπως έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου και διάφοροι περίεργοι, π.χ. πρώην Βουλευτές και Νομάρχες, Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι και  «κολλητοί» μεγαλοπαραγόντων, κυρίως Πασοκογενείς αμαρτωλοί, αλλά και 3-4 αξιοπρεπείς Αγωνιστές της Κοινωνικής δράσης, της Νομικής Επιστήμης και της υγιούς Δημοσιογραφίας) επελέγησαν οι εξής ...«εκλεκτοί» δώδεκα (αριθμός 12) από το Συντονιστικό (!!!) και μόνο 3 εκτός... Δηλαδή, οι άνθρωποι ψήφισαν τον εαυτό τους. Οι χαρακτηρισμοί που  με παρρησία έγραψα, εδώ ισχύουν εις το έπακρον με ελάχιστες εξαιρέσεις που μετρούνται στα μισά δάκτυλα του χεριού... Άσε που επεκράτησαν και άλλα παρατράγουδα που δεν είναι του παρόντος (καιρώ τω δέοντι, θα τα πω).
            Τώρα τον λόγο έχει η Κεντρική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας. Προσωπικά, προς το παρόν, έχω εμπιστοσύνη ότι εκεί θα θεραπεύσουν το πρωτάκουστο Ηλειακό «κομματικό ανοσιούργημα». Γιατί διαφορετικά ο λαός είναι σοφός και θα πράξει αυτό που έπραξε στις Δημοτικές εκλογές, δηλ. θα παρασύρει το ελπιδοφόρο κόμμα στον Καιάδα μαζί με τους ανωτέρω. Και θα είναι κρίμα, για το κόμμα που υπόσχεται  Ελπίδα και Αξιοκρατία, και που προσμένει ο Ηλειακός λαός αλλά και το Λαϊκό Κίνημα γενικότερα.
Δίβρη 3112-2014 (τηλ. 6972295293)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου