theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

        Για τη θειόσταλτη  κ. Θεοδώρα - Διονυσία Αυγερινοπούλου τόσα και τόσα έχουμε γράψει. Την έχω στολίσει πατόκορφα, αλλά μη μου πείτε ότι δεν πάει γυρεύοντας. Τα θέλει και τα παραθέλει ή κούτρα της. 
Έτσι λοιπόν, από τα πολλά,  θα επαναλάβω τα κυριότερα, καθότι η κ. βουλευτίνα αν και είναι Αναπληρώτρια Τομεάρχης της Ν.Δ. είναι πρώτη και καλλίτερη στη άγρα κουκιών με εκείνο τον ξεπερασμένο και απαράδεκτο, λαϊκίστικο, πελατειακό τρόπο (όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη) και σημειωτέον για τα κρίσημα θέματα του τόπου μας Π.Δ.Περιφεριακό Πάρκο, Καγιάφας,  Σκουπίδια, ακατάλληλα νερά) με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είπαμε και λέμε:

  •      1) Για το θέμα που καίει και τσουρουφλίζει ολόκληρο το δήμο, μιλώ για τον Πανταζή που έχει πάρει στο λαιμό του όλους και περισσότερο τα δικά του ..φιντάνια( Λαμπρόπουλος, Γκαρίλοςκαι σία), μέγα μέλημα της κυρίας ήταν η κατάθεση (τρεις φορές παρακαλώ) της γνωστής (ν)τροπολογίας κλικ ΕΔΩ για να γλυτώσει το θείο.
  • 2)  Για εκείνο το πολυβασανισμένο Π.Δ, αν και καθόλα αρμόδια μια συγκεκριμένη θέση δεν πήρε ποτές, πότε χωριφύλαξ και πότε αστυφύλαξ. κλικ ΕΔΩ
  • 3) Για την κατολίσθηση του Λαπίθα που οι βράχοι έφθασαν κυλιόμενοι στην αμμουδιά της Ζαχάρως τσιμουδιά.
       Οι φήμες ότι οι σχέσεις μεταξύ θείου και΄..πλούμπος έχουν διαρραγεί δίνουν και παίρνουν αλλά κάτι το συγκεκριμένο είναι πολύ δύσκολο να επισημανθεί. Πάντως για να υποστηρίζει έτσι ανοιχτά ο δήμος - λέγε καλλύτερα θείος - τον κύριο Χάρη σίγουρα κάτι έχει γίνει. Πρέπιι να περιμένουμε γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό. Σήμερα το βράδυ από την ομιλία της στη Ζαχάρω θα φανεί.....
Μαύρο λοιπόν κατράμι και στην κ. Αυγερινοπούλου και σε όλη τη Ν.Δ. 
Τον Σαμαρά τον βάλανε σ’ ένα καράβι μούτσο
(έλα-έλα, σ’ ένα καράβι μούτσο)
 Να πάψει να υποδύεται τον ήρωα  Ανδρούτσο

Του Σαμαρά του είπανε πως λέει  σαχλαμάρες
(έλα, έλα, πως λέει  σαχλαμάρες)
Πως συνεχώς ελίσσεται  με ασήμαντες  παπάρες
               
Του Σαμαρά ’ναι τα γκολ ποστ του Τσίπρα είν’ η μπάλα
(έλα, έλα, του Τσίπρα είν’ η μπάλα)

Βαράει  μάγκες  πέναλτυ, και πάει η  κουτάλα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου