theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

           Προχθές το βράδυ στις 8μ.μ. το Δ.Σ. της Ζαχάρως συνεδρίασε εκτάκτως και ψήφισε τη στήριξη  της νέας Κυβέρνησης για το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Κατά αρχάς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Τάση Λαμπρόπουλο ο λόγος του εκτάκτου είναι ο χρόνος που τρέχει μια και αύριο έχουμε την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogrup.
      Μετά την έναρξη που κήρυξε ο πρόεδρος μίλησαν με τη σειρά οι κ.κ. Αλεξανδρόπουλος, Γιαννόπουλος (μείζωνα και ελάσσωνα  αντιπολίτευση Φάμελος (δήμαρχος) και στη συνέχεια ο κ. Κλημαντήρης, η αντιδήμαρχος κ. Γαλάνη και ο κ. Λάκης Λαμπρόπουλος. 
Δημοσιεύουμε επίσης την σχετική αναφορά των τοπικών εφημερίδων "ΠΑΤΡΙΣ" ΚΑΙ "ΠΡΩΤΗ" περισσότερο για τη σφαιρική ενημέρωση των φίλων αναγνωστών, που είναι εκτός του νομού. 


{Για να μην ανυπομονείτε τα σχόλια και το δικό μας ...ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν  οσονούπω. ¨Έτσι για να σας ...προϊδεάσουμε, αναγράφουμε τον εύστοχο τίτλο του: 
ΒΓΗΚΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΔΙΑΣΕΛΑ
Ή
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΤΕΥΕ
που καθορίσθηκε κατόπιν επιλογής χθες το μεσημέρι σε πανωραίο τσιπούσιον μεταξύ φίλων σε ένα παλιό κατώι (Δημητράκης, Νίκος, Γιάννης, Θανάσης και η αφεντιά μου) ανάμεσα στον αφθόνως ρέοντα οίνο, στη ρέγκα, στις  γαριδες και στα μαρουλοκρεμύδια!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου