theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΞΗΡΟΧΩΡΙ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ...ΧΟΡΟ!!

        Προχθές το βράδυ 6-2-2015, βρεθήκαμε στο φιλόξενο Ξηροχώρι, όπου η Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος αντάμα, έκοψαν την πίτα τους. Αξίζει να τονίσουμε το εγκάρδιο και φιλόξενο κλίμα των κατοίκων που εκτός των άλλων προσέφεραν πλούσια εδέσματα (πίτες, κρέατα, λουκάνικα, σαλάτες) με τη συνοδεία άκρατου οίνου. Όλα προσφορά γυναικών από το χωριό! (Χίλια μπράβο!!!)
    Παρευρέθηκε πλήθος κόσμου καθώς και αντιπροσωπία από το δήμο με δυο αντιδημάρχους,  {Η Αθηνά Γαλάνη-Στολάκη είναι η μία] καθώς και ο επικεφαλής της μείζωνας αντιπολίτευσης Κώστας Αλεξανδρόπουλος. Περίεργο σε όλους ήταν η παρουσία του έκπτωτου δημάρχου,  ...Κυρίου Πανταζή, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος. Μάλιστα σε μια παρατήρηση κάποιου ..πονηρού κατοίκου, πώς από δώ, απάντησε έτσι όπως συνηθίζει: Ήρθα ακάλεστος...  Στο τέλος δε μετά την αναχώρησή αυτού και της μικρής  κουστωδίας του, ακούστηκαν ποικίλα σχόλια, που ούτε καν τα αναφέρω, αν και με ..ταρακούνησαν!(1)








(1) Τι να πω; Μεγάλο κρίμα που ΄και οι  τρεις της κουστωδίας ήταν Γιαννιτσοχωρίτες και μάλιστα οι δυο ξαδέλφια αγαπητά....Κρίμα.....Πράγματι μεθαύριο στις 26 του Κουτσοφλέβαρου στο Γιαννιτσοχώρι θα πέσει το γέλιο της αρκούδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου