theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ!!!

... ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΟΥΝ 2 ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΔΉΜΑΡΧΟΙ
       Αν και σας φαίνεται εξωπραγματικό και αδύνατο κι όμως συμβαίνει. Ο ίδιος ο άνθρωπος μας βεβαίωσε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο, ότι στις νέες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.  Προς το παρόν επιφυλάσσομαι να σας αναφέρω ακόμα όνομα και λοιπά στοιχεία, αρκούμενος στην εξαγγελία του γεγονότος. Ένα μόνο σας λέω ότι πρόκειται περί σοβαρού και σπουδαίου ατόμου και υπόψη, Από μόνο του το  εγχείρημα απαιτεί μεγάλη καρδιά και αλτρουισμό, αλλά και μεγάλη δύναμη και τόλμη. Μη ξεχνάτε τις συνθήκες που επικρατούν  στο παρακράτος Της Ζαχάρως, που είναι εντελώς αποκαρδιωτικές για τον καθένα.  
Κως: Υποψήφιοι Δήμαρχοι?  5 είναι ...    Έτσι για να μην έχετε και σεις ουδεμία αμφιβολία, σας αναφέρω λίγα στοιχεία για το πρόσωπο. Είναι λοιπόν βέρος Ζαχαραίος, λάβρος οπαδός του Ολυμπιακού Ζαχάρως αν και Παναθηναϊκάκιας. Και το άλλο, είναι μέγας χορευτής με τις μάγκικες φιγούρες και τα τσαλιμάκια του!  
       Βεβαίως είναι πολύ νωρίς για τέτοια πράγματα, αλλά πώς να το κάνουμε, το καλό αργεί και το φρούτο θέλει καιρό να ωριμάσει. Είναι πολύ πιθανό δε σε λίγο καιρό να μας δώσει μια ζωντανή συνέντευξη, οπότε και σεις θα παραδεχτείτε το γεγονός.
     Τέλος σας προειδοποιώ να μην πάει ο νους σας στο Γρηγόρη, ούτε στο γνωστό και φίλο μου αλλά ούτε και στον άλλο ...τον ντερβίση! 
     Εντάξει;
     Άντε γεια και τα ξαναλέμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου