theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Γιατί δεν έδωσε ο ΔΗΜΟΣ άδεια για περίπτερο στον ΑΡΧΕΛΩΝΑ?

ΑΝΤΩΝΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πρώτη  φέτος, ο Δήμος Τριφυλίας, δεν έδωσε άδεια περιπτέρου στον περιβαλλοντικό Συλλογο ΑΡΧΕΛΩΝ, στην κεντρικη παραλία , στο Καλό Νερό.
  Ποιος ο λογος?
  Δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβει κανεις. Αντέδρασαν οι μαγαζάτορες της παραλίας, που είναι και ψηφοφόροι...
  Οι μαγαζάτορες είναι τόσο εκτός πραγματικότητας που νομίζουν πως ο Αρχελων απαγορεύει να χτιστεί το Δάσος, ο Αρχελων ευθύνεται που αποφασίστηκε να βγουν οι κατασκευές πανω στην αμμουδιά!, ο Αρχελων ευθύνεται που δεν έχουν πελάτες.
   Ενω αν δεν υπήρχε ο συλλογος αυτός, δεν θα ασχολιόταν κανεις για τις χελώνες, θα έχτιζαν στην αμμουδιά μεγαλα ξενοδοχεία, θα είχαν πολύ τουρισμό.
   Όλα αυτά είναι ψέμματα. Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι που προστατεύει τις χελώνες, ο Αρχελων είναι ένας απλός Συλλογος. Αν μαζευτούν 20 άνθρωποι μπορούν να κανουν κι αυτοι εύκολα εναν Συλλογο, ακόμα κι αν είναι 'ενάντια στις χελώνες Καρέτα'. Ας κανουν εναν...
   Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έριξε πρόστιμο στον Δήμο Τριφυλίας που δεν εφαρμόζει τους νόμους, και το πληρώνουμε όλοι εμείς οι δημότες το πρόστιμο αυτό, ενω θα έπρεπε να το πληρώσει ο προηγούμενος και ο σημερινός Δήμαρχος που δεν προστατεύουν την αμμουδιά, που δεν βάζουν ταμπέλες: απαγορεύονται τα οχήματα στην αμμουδιά, που δεν ενημερώνουν τον κοσμο για το περιβαλλοντικό εθνικό πάρκο της Ελαίας.
 Το Υπουργειο Περιβάλλοντος, επίσης, προστατεύει την περιοχή, αλλά και το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας, το ανώτατο Δικαστήριο!.
   Ας μην τα  βάζουν με τον Αρχελωνα, αν μπορούν ας αντιδράσουν στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία . Αλλά πώς να αντιδράσουν? , αφού η Ευρώπη λέει το σωστο, και μεις θέλουμε το λάθος?
  Ευτυχώς που υπαρχουν οι χελώνες και περιορίζουν την λάθος εξέλιξη του ανθρώπου που τρέχει τρελά σαν λαγός. Ο γνωστός μύθος του Αισώπου, βρήκε και παλι την εφαρμογή του.
  Δήμαρχε δώσε άδεια για περίπτερο στον Αρχελωνα, αλλιως θα σου δώσει σύντομα εντολή και ο Περιφερειάρχης. Θα εφαρμόσει τον Νομο.
  Αντωνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου