theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ

ΖΗΤΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!!
     Ο τόπος μας δεν έχει μόνο το σκοτεινό και τραχύ πρόσωπο, που εκφράζεται από τα τεκταινόμενα του δήμου μας με όλα τά πανταζοειδή   ...βλαστάρια και κουμάσια  κάθε είδους (1), αλλά έχει και το χαμογελαστό πρόσωπο του πολιτισμού, που λάμπει από χάρη και ευγένεια, ως ουσιαστικό, υπαρξιακό στοιχείο της ζωής. 
 Οπότε  σε συνέχεια της προχθεσινής ανάρτησης - εισαγωγής,(κλικ ΕΔΩ) θα ακολουθήσει ειδική αναφορά με ζωντανές αφηγήσεις Στροβιτσάνων που τότε ως  παιδιά έζησαν τα φρικτά γεγονότα......
     Λοιπόν στα πολιτιστικά
     Απόψε η δική μας Βαγγελιώ Διαμαντοπούλου-Παπακυριακοπούλου, πανεπιστημιακός, με αντικείμενο την ιστορία της Τέχνης και συγγραφέας, θα μιλήσει  στην  εκδήλωση του Παλιού Νερόμυλου της Κυπαρισσίας. 




  (1) Πολλά τα παραδείγματα αλλά ένα από τα πιο ποταπά και ελεεινά  είναι ο τελευταίος εκβιασμός στη  δασκάλα, προκειμένου να μην είμαι εγώ συντονιστής στα εγκαίνια, όπως έχουμε αναγγείλει με δεκάδες προσκλήσεις. Η δικαιολογία τους φθηνή και τιποτένια."Αυτόν θα βάλουμε που μας τα χώνει;" Ρε πλαστικά ανθρωπάκια που με βάλατε εσείς; Από πια άποψη και πότε αυτές (κλικ ΕΔΩ) οι εκδηλώσεις είναι  του δήμου; Εσείς για τέτοια πολιτιστικά, είσαστε όχι μόνο ανίδεοι αλλά και ανίκανοι.
 ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου