theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ¨ΠΑΛΙΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ"

      Πραγματικά σε ένα φανταστικό, ζεστό και φιλικό μέρος, στον "παλιο νερόμυλο" δίπλα στην Κυπαρισσία, το Σάββατο στις 20 του Ιούνη περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά. Μεθύσαμε όλοι οι παρευρισκόμενοι  από τον άκρατον οίνον της Τέχνης. Οινοχόος ήταν η Βαγγελίτσα μας (αν και έφθασε στα ανώτερα πανεπιστημιακά κλιμάκια εμείς από αγάπη την αποκαλούμε  με το υποκοριστικό!!!) Διαμαντοπούλου-Παπακυριακοπούλου και  τραπεζοκόμος ο Κυπαρισσαίος ζωγράφος Τάσος Αριδάς

       Το θέμα ήταν η "ΔΙΜΕΤΩΠΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ" με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Βαγγελιώς για τον μεγάλο μας γλύπτη από τον Πύργο της Τήνου. 
    Η Βαγγελίτσα ήταν απλή και άμεση, όπως πρέπει να είναι ο κάθε ομιλητής, ακόμα κι όταν μιλά για την τέχνη. Έτσι είναι, η απλότητα και η αμεσότητα προϋποθέτουν πολύ καλή γνώση του αντικειμένου, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Χαλεπάς.
Συγχαρητήρια λοιπόν στη Βαγγελιώ αλλά και στον Τάσο που ήταν πολύ κατατοπιστικός, αν και μας οδήγησε και σε άλλα χωράφια. Συγχαρητήρια και στον "παλιό νερόμυλο" που διοργανώνει τόσο ωραίες και χρήσιμες βραδιές.  
 

 Σημείωση: Δυστυχώς δεν μπόρεσα, λόγω τεχνικού προβλήματος, να βιντεοσκοπήσω όλη τη "συζήτηση" . Τι να κάνουμε δεν είμαστε και επαγγελματίες...  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου