theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

2] ΘΕΡΟΣ, ΓΑΜΟΣ ….ΠΟΛΕΜΟΣ [ΜΑΚΙΣΤΟΣ – ΛΕΠΡΕΟ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

      Πραγματικά η Μάκιστος είναι το πιο ωραίο χωριό του Δήμου μας. Παρά την μεγάλη καταστροφή που έπαθε από τις φονικές φωτιές. Πριν ήταν κατάφυτο  με ψηλά δένδρα κυρίως σφεντάμια, και τώρα έχει μείνει μόνο ένα ψηλό αγέρωχο κυπαρίσσι. Είχε και πολλά οπωροφόρα, ροδιές, συκιές, μπουρνελιές ΄και 12 είδη ααχλαδιάς. Ευτυχώς που οι πολλές μουριές είχε, δεν κάηκαν και το χωριό παραμένει πράσινο. 
         Πρέπει να σημειώσουμε ότι o

όμιλος  Βαρδινογιάννη    (1) έκτισε πολλά σπίτια θύματα της φωτιάς, αλλά και πολλά ερειπωμένα από το χρόνο. Δε βαριέσαι καλό ήταν και αυτό, αν και αρκετοί επισκέπτονται το χωριό στη χάση και στη φέξη. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήτα ότι έχουν αφήσει ΜΟΝΟ ένα σπίτι ασοβάτιστο.




     Δεν μπορεί  να μην ξέρουν ότι η πέτρα δίνει άλλη διάσταση. Καλά οι λεβέντες της SUGARTOWN και κυρίως ο κ. Λάκης Λαμπρόπουλος, αντιδήμαρχος τότε αλλά και ο κ. Βλάχος, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, σίγουρα στερούνται τέτοιας αισθητικής και ευαισθησίας. Ο λόγος είναι ότι με το σοβάτισμα  ανέβαινε το κόστος και η κυρία  πλήρωνε αφειδώς. 
     Δέστε λοιπόν τις φωτογραφίες και μετά τα λέμε με τα βίντεο, που δίνουν άλλη διάσταση. 
(1) Για ρωτήστε ένα λογιστή να μάθετε, εκείνα τα χρόνια, πόσα χρήματα  εκπίπταν από τηην εφορία!


                                                            




































































ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ  ΑΡΓΟΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου