theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....

   ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
     Δυστυχώς  οι πανταζοειδείς χαμαιλέοντες και τα πλαστικά ανθρωπάκια δεν υπάρχουν μόνο στο Γιαν/ρι  αλλά διάσπαρτα παντού στο δήμο. Ομοίως έτσι και στο Λέπρεο ανθούν τέτοιες πορτοκαλέες και μάλιστα άτομα που αντιπροσωπεύουν  θεσμούς,  κοινότητες ή συλλόγους. 
     Έτσι λοιπόν σχετικά με την τιμητική εκδήλωση και το τρισάγιο για τους πεσόντες την αποφράδα ημέρα 7 Ιουλίου 1944 από χθες το βράδυ  έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ένα δυσώδες κλίμα με αντιδράσεις και πιέσεις αδιανόητες, τιποτένιες.  
      Έχουν κινήσει γη και ουρανό! 
      Οι αθεόφοβοι είναι ικανοί  να φθάσουν και μέχρι την Αστυνομία.. Τόσο τρομπόνια και κωθώνια είναι!!!! (1) 
    Ο μεν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Νεοφώτιστος μας "απαγορεύει" να καταθέσουμε το στεφάνι τιμής και δόξας γιατί θα διχάσουμε λέει το χωριό του, υποστηρίζοντας διάφορες μπαρούφες με την κυριότερη να πάμε στα δικά μας χωριά γιατί αυτό είναι θέμα δικό τους και μόνον. Αν είναι δυνατόν μια θηριωδία των φασιστών πανελλήνιας εμβέλειας, αν όχι παγκόσμιας να θέλουν να την μονοπωλήσουν και να την φέρουν στα μέτρα τους. 
   Στο ίδιο κλίμα και χειρότερα και η κ.Χαμαλάκη (2), πρόεδρος  του πολιτιστικού συλλόγου των απανταχού Λεπρεατών, που είναι ο ενορχηστρωτής όλων των ακατανόητων αντιδράσεων. Η κυρία "αιωνόβια" πρόεδρος και ξερόλας, απέκλεισε τη συνεργασία μαζί μας, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν δικαιούμεθα να κάνουμε το τρισάγιο στο μνημείο, αλλά στην εκκλησία, διότι είναι έργο του συλλόγου τους.  Κυρία μου ΤΈΤΟΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ,  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!! 
          Η δε κ. Αδαμαντία Βλάχου-Κουνάδη, πρόεδρος του τοπικού συλλόγου, ενώ πριν μερικές ημέρες ήταν θετικότατη, σήμερα όμως μας δήλωσε ...αδυναμία. Τι να κάνουμε "θέλει ψυχή και τόλμη η ελευθερία"       
        Όπως καταλαβαίνετε επίκεινται εξελίξεις. Βεβαίως εγώ δεν μασάω τέτοια και δεν κωλώνω εννοείται σε θέματα Δημοκρατίας, δικαίου και νομιμότητας, χωρίς αυτό να αποκλείει τα λάθη που κάνω ως  αγοραίος, ενεργός και ενεργητικός πολίτης. Οπότε η τελική απόφαση για την εκτέλεση της αυριανής εκδήλωσης θα ληφθεί λαμβάνοντας υπόψη τους λίγους έστω φίλους- συνεργάτες και κυρίως τους παπάδες Παπαγιάννη και Παπαπέτρο. 
Ίδωμεν... μετά την αποψινή συνάντηση στο Στροβίτσι. 
Καλύτερα, με λεπτομερή αναφορά  όλων των συμβάντων και με πραγματικό "ξεβράκωμα" θα τα πούμε σε νεότερη ανάρτηση.....

(1) Έχω την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο πιθανότατα να το ΄κάνει ή να το έχει κάνει ο κ. Νεοφώτιστος ή και ο αδελφός του. Αλήθεια πόσο εύχομαι να το κάνουν οπότε μπορεί να συμβεί να καταθέσουμε τιμές και λουλούδια στο Μνημείο Ηρώων της Εθνικής Αντίστασης με τιμητική φρουρά!!! Ή να γίνει έστω υπό την υψηλή..... προστασία αστυνομικού οργάνου. Είθε!!! Θα είναι πρωτοποριακό και άκρως Εθνικό!!!  
(2) Για την κ. Χαμαλάκη έχω πολλά για τη γούνα της μια και πολύ φίλοι μου   κατέθεσαν τα εξ αμάξης. Αλήθεια τι έγινε στην πρώτη εκδήλωση στο μακρινό 95, και γιατί παρατήθηκε ο τότε πρόεδρος και ανιψιός της Κώστας Βλάμης. οποίος μάλιστα και την προέτρεψε να γίνει μέλος του συλλόγου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου