theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΑΣ ΒΡΑΧΟΣ;

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! (1)
Α

   Β
    Με την ευκαιρία να αναφερθώ σε ένα άλλο αντίστοιχο θέμα, όπου επειδή δεν συνεμορφώθη με τας υποδείξεις και τους τα χώνω δεόντως και επι τα αυτά, με έχουν στη μπούκα του κανονιού με αποτέλεσμα για ένα δίκαιο αίτημα να με κοροϊδεύουν επί πολλά χρόνια, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
 Συγκεκριμένα ο χώρος που έχει γίνει το πηγάδι όπου αντλείται νερό για το  κοινοτικό υδραγωγείο του χωριού είναι δωρεά του πατέρα μου  στα χρόνια της παντοδυναμίας του Γιακουμή με την προϋπόθεση να ποτίζεται το παρακείμενο χωράφι μας.


 Αν και τούτο είναι γραμμένο στο συμβόλαιο στη συνέχεια καταστρατηγήθηκε επειδή μετά ο πατέρας μου άλλαξε στρατόπεδο. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει γίνει αίτημα στη ΔΕΥΑΖ για αποκατάσταση της φανερής αδικίας  αλλά οι ιθύνοντες (Μπάμης,1 Γκόγκας Δ/ντές της ΔΕΥΑΖ) μας δουλεύουν με ψιλό γαζί! Η αίτηση στη ΔΕΥΑΖ έγινε στις 19-12-13 και στη συνέχεια προσκόμισα και το συμβόλαιο με τους όρους της δωρεάς, αλλά ακόμα περιμένω....Να δούμε τώρα που το θέμα πήγε στον Εισαγγελέα τι θα πουν και τι θα πράξουν....

(1) Για την ευγένεια και την ποιότηά έχω σχηματίσει εικόνα αρχής εξ αρχής. Όμως από χθες έχω χάσει πάσα ιδέα. Μια παρέα φίλων κανονίσαμε να γευματίσουμε χτες το μεσημέρι στου Χρηστήδη στον Μπισχοινόκαμπο. Πρώτοι πήγαμε εγώ και η Λένα οπότε ετοιμάσαμε ένα τραπέζι με τις απαιτούμενες καρέκλες του. Πριν δε να έρθουν και οι άλλοι, ενεφανίσθη  ο κ. Μπάμης και με όλη του την άνεση παίρνει μια καρέκλα από το τραπέζι μας  και την αλλάζει με μια άλλη ψάθινη από το τραπέζι της διπλανής παρέας όπου και παλουκώθηκε. Βεβαίως χωρίς να ζητήσει την παραμικρή άδεια, πράγμα που τον παρατήρησα με πλήρη ευγένεια και ευμένεια. Τελικά μας έγραψε όλους! Τόσο πολύ μου την έδωσε η αναιδέστατη και τραμπούκικη  πράξη του που άκουσε τα ..σκολιανά του με όλα τα σχετικά μπινελίκια για την  εξουσία της φακής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου