theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Η ΣΚΑΦΗ-ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ




           Χθες το πρωί επισκέφθηκα τη ΔΕΥΑΖ για το χρόνιο πρόβλημά μου σχετικά με το χωράφι μου (κλικ ΕΔΩ) και πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα έκθαμβος με τον τρόπο που ο πρόεδρος της κ. Γρηγόρης Κλημαντίρης (1) (2) αυθωρεί και παραχρήμα έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές στο πράγματι ικανό και συμπαθητικό προσωπικό της συγκεκριμένης δημοτικής υπηρεσίας για μια οριστική λύση. Μάλιστα δεσμεύθηκαν όλοι ότι η λύση θα δοθεί μέχρι τις 18 του μήνα! 
Ασπαζόμεθα και εδώ είμαστε  για τα .....επέκεινα.   

(1) Ίσως είναι και ο μόνος κύριος από όλο το σινάφι της SUGARTOWN) 
(2) Όπως δε με ενημέρωσε ο Γρηγόρης ότι πρώτη φορά από την ίδρυση της ΔΕΥΑΖ δεν έχει μείνει χωρίς νερό κανένα χωριό όλο αυτό το διάστημα του καλοκαιριού με την μεγάλη κατανάλωση.
(3) Ακόμη ένα μεγάλο μπράβο πρέπει να δώσουμε στον Γρηγόρη  για το θέμα του Κώστα Μπέσικου, κοινοτάρχη του Αλιά, που πριν μερικές μέρες από ένα τροχαίο υπέστη   συντριπτικά κατάγματα στα χέρια και στα πόδια και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.  Ο Γρηγόρης λοιπόν μπήκε μπροστάρης στην εκστρατεία για μια οικονομική βοήθεια!!! Με την ευκαιρία στον κοσμαγάπητο Κώστα ευχόμαστε να γίνει εντελώς καλά και πάλι να έρθει στον χωριό που τόσο αγαπά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου