theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Η "ΠΟΛΥΜΝΙΑ" ΣΑΛΠΑΡΕΙ !!!!

        Και να που τελικά η "ΠΟΛΥΜΝΙΑ" {Εθελοντική-Πολιτιστική-Κίνηση Πολιτών Ζαχάρως) μετά από εκατόν δύο κύματα κι άλλα τόσα ντράβαλα, ενδογενή και εξωγενή, φορά το καλό  της κουστούμι, αποκτά νομική υπόσταση με τη τζίφρα του πρωτοδίκη Ειρηνοδίκη. 

Ο Σύλλογος σύμφωνα με το καταστατικό του θα   δραστηριοποιηθεί πανελληνίως αλλά κυρίως στο χώρο του δήμου Ζαχάρως σε θέματα: κοινωνικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, εκπαιδευτικά, ενημερωτικά, ψυχαγωγικά και άλλα συναφή.
Επί τη ευκαιρία λοιπόν της αναγνώρισης και της καταγραφής στα νομικά κιτάπια, η "ΠΟΛΥΜΝΙΑ" προβαίνει σε μια μικρή εκδήλωση, "τσιμπούσιον"  το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο των Ηρώων στη Ζαχάρω. Θα είναι μια μικρή γιορτή με ζωντανή μουσική και επιλεγμένους φίλους, κατά κάποιο τρόπο έναρξης και  γνωριμίας, αν και η "ΠΟΛΥΜΝΙΑ" ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της τα τελευταία χρόνια (καρναβάλι, Ανθεστήρια, Γεωφόρια, ποιητικό μνημόσυνο για τον Βαγγέλη Αποστολόπουλο) κλικ ΕΔΩ, εδω, ΕΔΩ. Σημειωτέον όλες οι ανάγκες της μικρής  μας εκδήλωσης θα καλυφθούν εκ των ενόντων, όπως τα εδέσματα, που θα είναι ποικίλα και πλούσια και τα ποτά.
Πλέον πλησίστιοι σαλπάρουμε.
              Ιδού η σχετική, ονομαστική πρόσκληση που δόθηκε σε 45 περίπου συμπατριώτες μας

                        ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

         Συμπολίτη/ισσα
      Ευρισκόμενοι σε βαθύτατη ατομική και συλλογική κρίση και με την πεποίθηση "συν Αθηνά και χείρα κίνει", σε καλούμε, 
Πέμπτη στις 9 μ.μ. στο χώρο των Ηρώων
με θέμα όχι τι να κάνουμε αλλά να αρχίσουμε να «κάνουμε». Ειδικότερα να στηρίξουμε τη νομική αναγνώριση και στελέχωση της Εθελοντικής Πολιτιστικής Κίνησης Ζαχάρως, «Πολύμνιας» και ως άλλος πολιορκητικός κριός να γκρεμίσουμε "τα τείχη που ανεπαισθήτως έκτισαν γύρω μας"
                                                 
                                       Η ΠΟΛΥΜΝΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου