theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

        Ο δήμος μας αφενός παρουσιάζει πλήρη παραμέληση  και εγκατάλειψη των πάντων, [δεν γίνεται τίποτα, δεν κινείται τίποτα, οπότε ουδέν έργο και κανένα πρόγραμμα] και αφετέρου  είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα σε δικαστικές αγωγές και δικαστικές διαταγές πληρωμής. Βεβαίως κύρια και βασική αιτία αυτής της κάκιστης κατάστασης είναι ή ίδια η δημοτική αρχή. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η "Λαϊκή", που  είναι μια κοινωνική δραστηριότητα πολύ επωφελής για το δήμο και συνάμα καθρέφτης για τις λαϊκές μάζες. Δυστυχώς όμως έχει αφεθεί στη τύχη της. Ακόμη και τα είσπρακτρα  συμμετοχής των διάφορων λαϊκατζήδων δεν φροντίζει να μαζεύει. Το κυριότερο  είναι ότι εξαιτίας της ολοφάνερης εγκατάλειψης η Λαϊκή λειτουργεί χωρίς κανόνες (ι) και έχει προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να έχουν κάνει δικαστική αγωγή στο δήμο. Το ωραίο και τραγελαφικό είναι ότι κατηγορούμενοι είναι όλοι οι Πανταζικοί δήμαρχοι όπως Πανταζής, Μήτσος Χρονόπουλος, Μπάμης και Φάμελος. 
       Η δικάσιμη  είχε ορισθεί την προηγούμενη Πέμπτη στο Τριμελές του Πύργου, αλλά δεν έγινε λόγω χρόνου και κρατήθηκε για σήμερα. Οι κατηγορούμενοι, ως συνήθως, ελπίζουν να τύχουν της αναβολής αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα είναι...αδυσώπητος. Μακάρι να ήμουν να τους απαθανάτιζα στο ειδώλιο και του τέσσερις δίπλα-δίπλα. Περισσότερο θα ήθελα να ακούσω την απολογία του Στρατηγού.

(1) Οι Λαϊκές γενικά διέπονται από τις διατάξεις του νόμου 4264/14...όπου στην επαρχία βρίσκονται υπό την εποπτεία και επιτήρηση των δήμων ως άμεση αρχή. Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη Βιολογικών τουαλετών, πράγμα που είναι το βασικό στοιχείο της καταγγελίας. ,  Kλικ εδω  και ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου