theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΉ ΤΟΥ ΑΔ-ΟΝΕΙΔΟΣ!

Η "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΧΟΛΙΟ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΩΤΑΚΟΥΣΤΗ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΑΊΟΥ ..ΛΑΓΟΥ:


        Εμείς όμως έχουμε περισσότερες πληροφορίες και πιο έγκυρες και μάλιστα από τρεις διαφορετικές πηγές.(1). Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής: Πράγματι στη γωνία στο πλάτανο στην καφετέρια του Χρονόπουλου αντιπροχθές κατά τις 2μ.μ πρόσμεναν  την άφιξη της σαχλεπίσαχλης και ειδεχθούς φιγούρας του Αδ-όνειδος μια παρέα από υψηλότατα και επιφανή στελέχη της τοπικής κοινωνίας Πανταζής, Βασ. Παπαδόπουλος, Χάρης Λαμπρόπουλος μετά του κυρίου εκ Μεσσηνίας Τάσου Καλαμπόκη (2). Έρημης ούσης της Ζαχάρως μετά προτροπής του διερχόμενου  μέγιστου προέδρου Γρηγόρη, καθότι ήτο τουλάχιστον  απρεπέστατο για την ίδια την Ν.Δ. αλλά και αυτού του Αδ-όνειδος να τον υποδεχθεί στην πόλη της Ζαχάρως τόσος ..μεγάλος αριθμός κατοίκων. επέλεξαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, την ταβέρνα του Παναγιώτη Κολλά "Στροφιλιά".           Πράγματι παρευρέθηκε στην ομήγυρη και ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος μετά της συζύγου του, ολιγότερο όμως από  δέκα λεπτά. Απλώς πέρασαν, χαιρέτησαν μόνο τον κύριο Άδωνη, ως παλιό γνωστό(κλικ ΕΔΩ)  και απήλθαν όπως προσήλθαν. Αυτή είναι η αλήθεια οπότε ο συμπαθής ωτακουστής κι ο φίλος λαγός διερωτάται περί  συμφιλίωσης ασκόπως ή καλύτερα τουλάχιστον υποβολιμαίως.  
ΆΑλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας!!!

(1) Έχουμε κι από μία τέταρτη. Από έγκριτα  στελέχη του Σύριζα Ζαχάρως μάθαμε ότι πολλοί συριζαίοι στη Ζαχάρω σκέφτηκαν να εγγραφούν στους καταλόγους για να ψηφίσουν τον Άδωνη, γιατί με αυτόν αρχηγό η Νου Δούλα θα δει κυβέρνηση στη δευτέρα παρουσία. Έτσι μου είπαν έτσι γράφω... Προς θεού όχι ο υπεύθυνος - παλιά Γραμματεύς - γιατί πλέον αυτό το είδος σπανίζει στη πόλη της φαιδράς πορτοκαλέας και όταν υπήρχε ήταν για τα και όπα. Πάντως εγώ συμφωνώ και συνυπογράφω. 
Ο Τάσος Καλαμπόκης και πάλι πρόεδρος των Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης
(2) Περί του κυρίου Καλαμπόκη σας γνωρίζω μετά υψίστου τιμής ότι είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης "Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ".. Βέβαια δεν ξέρω αν γνωρίζετε τον "Κολοκοτρώνη", να με συμπαθάτε δεν εννοώ τον πασίγνωστο Γέρο του Μωριά αλλά τον σύλλογο μια και τυγχάνει από τους συλλόγους υψίστης ..περιωπής και διεθνούς ακτινοβολίας. Αρκεί να σας ενημερώσω ότι στο 11μελές Δ.Σ. του "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ" οι έξι (6) είναι επιχειρηματίες μαζί και ο πρόεδρος. Τώρα αν η Ν.Δ. περιμένει να δει χαΐρι από τον επιχειρηματικό αλλά και εμπορικό κόσμο φέξε και γλίστρησα....
Διόλου δεν γνωρίζω  εάν έχει σχέση με εκείνον τον δολοφόνο που σκότωσε πολυθρύλητο Τεμπονέρα στην Πάτρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου