theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΟΙΝΟΣ, ΑΚΡΑΤΟΣ ΜΗ ΚΕΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΛΙΣΙΟΣ

   Όπως τονίζαμε πριν δυο χρόνια, στην ανάρτηση της 27-12-13  προγραμματίζαμε να παρουσιάσιουμε σπουδαίους, ξεχωριστούς συμπατριώτες μας,  που παρά τις δύσκολες συνθήκες μαζί με την τεράστια δημοσιονομική κρίση, στέκονται με αξιοπρέπεια και επιδεικνύουν αξιοζήλευτη δραστηριότητα  στον τομέα που ασχολούνται. Κυρίως αναφερόμαστε στον πρωτογενή τομέα, αγροτικό  και εμποροβιοτεχνικό, στον οποίο επαγγέλλονται οι περισσότεροι στον τόπο μας, χωρίς βεβαίως να υποτιμούμε τούς άλλους όπως τον επιστημονικό, τεχνικό, καλλιτεχνικό, εμπορικό και λοιπούς. (1) 
       Σε αυτή λοιπόν την ανάρτηση είχαμε παρουσιάσει τον Λάμπρο Θεοδωρόπουλο, (2) που έχει κάνει μια σωστή οικογενειακή επιχείρηση, εντελώς κάθετη στον τομέα του βιολογικού λαδιού [κλικ ΕΔΩ]. Παραγωγή, τυποποίηση και εμπορευματοποίηση.
     Σήμερα έχει την τιμητική του ο Γιώργος Δρίλιαςένας παλιός αμπελουργός και επιτυχημένος οινοποιός,  με την σημαντική συμβολή και πρωτοβουλία του γιου του Αντώνη, που είναι και γεωπόνος.  Το αξιόλογο είναι ότι στους αμπελώνες που καλύπτουν 40 στρέμματα όχι συνεχή, στην περιοχή επάνω από την Κρύα Βρύση ο Αντώνης έχει αναδιαμορφώσει όλα  τα αμπέλια κατά τα τελευταία 10 χρόνια! Οι κυρίαρχες ποικιλίες είναι: ροδίτες και ασύρτικα που δίνουν λευκό κρασί και αγιοργείτικα (Νεμέας) και ντόπια μαυρούδια για το κόκκινέλι με την παραγωγή να φθάνει πλέον των 20 τόνων. Κι αυτός έχει κάθετη επιχείρηση.
Παραγωγή
Τυποποίηση στα βερέλια, 
Πώληση.
Δουλειά πρώτη, εξηγημένη και το κρασί γνήσιο, βαρελίσιο για βαρελόφρονες και μη!

(1) Στα πλαίσια της Πολύμνιας, προγραμματίζουμε να προβούμε σε μια σειρά εκτενών παρουσιάσεων τέτοιων επιτυχημένων και άξιων ατόμων σε διάφορους τομείς. 
(2) Πραγματικά ο Λάμπρος είναι ένας πανάξιος και σεμνότατος συμπατριώτης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου