theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΖ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΛΗΜΑΝΤΙΡΗΣ

Η ΩΡΑΊΑ  ΚΑΙ ...Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ!
        Που λέτε χθες την πρωίαν, στην ώρα που οι ξέμπαρκοι και οι συνταξιούχοι πίνουν καφέ, καθόμαστε  στη  Χρονούλα και τα λέγαμε μετά από αρκετές ημέρες απουσία μου στας Αθήνας. Πιοι είμαστε νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω ονόματα και τέτοια. Είναι γνωστόν τοις πάσι. Η ζωντανή Ζαχαρέϊκη τρόϊκα. Μπίλης, Κουμπαράκος κι εγώ.
   Λοιπόν ξαφνικά ντριν το τηλέφωνο. Ήταν ο Γρηγόρης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ και πρώτη του κουβέντα από που έμαθα για τα 140.000 ευρώ του δήμου στη ΔΕΥΑΖ. Δεν άργησε να πλακώσει ...οπλισμένος στο έπακρο. Μου αρνήθηκε να τον βιντεοσοπήσω αλλά ρητά μου δήλωσε επί λέξει προς δημοσίευση τα εξής :
         - Από την ημέρα που ανέλαβα πρόεδρος στη ΔΕΥΑΖ, από εκεί που βρισκόταν επάνω σε φύκια στον Ατλαντικό, αυτή τη στιγμή είναι πάνω σε μια σανίδα σωτηρίας και είναι έτοιμη να βγεί στη δτεριά εντός λίγων μηνών. Έχουν γίνει φοβερές προσπάθειες, ώστε οι δημότες να πληρώσουν παρά την υπάρχουσα κρίση που δέρνει την Ελλάδα. Υπόψη υπεύθυνες είναι όλες οι προηγούμενες από το 1974 και μετά.
   Παρακαλώ για τελευταία φορά όλους να ξοφλήσουν σιγά-σιγά ανάλογα με τις δυνατότητές τους τα χρωστούμενα γιατί θα προβώ στο σχέδιο Δ΄ (1)
Η ΔΕΥΑΖ αντιμετωπίζει  μεγάλα προβλήματα, όπως όλες οι ΔΕΥΑ της χώρας. Είμαι σίγουρος ότι η ΔΕΥΑΖ σε ένα χρόνο θα μπορεί να βοηθήσει τις κοινωνικές αδύνατες ομάδες. (2)

    Δεν χρειάζεται παρά ένα απλό διάβασμα των δηλώσεων του Γρήγόρη ώστε να συμφωνήσετε ότι με όλα αυτά και τα 'λλα του Γρηγόρη επιβεβαιόνοται όλα όσα υποστήριξα στην προηγούμενη ανάρτηση. Και με το παραπάνω μάλιστα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου