theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η ΔΕΥΑΖ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.......

          Σύμφωνα με τον Καλλικράτη (νόμος3852/2010, άρθρο 107) οι δήμοι μπορούν να έχουν τις εξής δημοτικές επιχειρήσεις: 
  • α) μία κοινωφελή επιχείρηση,
  • β) μία δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.),
  • γ) μία επιχείρηση με ειδικό σκοπό τη λειτουργία ραδιο­φωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού, εφόσον λειτουργού­σαν αντίστοιχες στους συνενούμενους δήμους, και
  • δ) μία δημοτική ανώνυμη εταιρία του άρθρου 266 του Κ.Δ.Κ., εφόσον είχαν συσταθεί τέτοιες εταιρίες στους συνενούμενους δήμους.


      Με δεδομένο ότι και στους δυο συνενούμενους δήμους, Ζαχάρως και Φιγαλίας, όχι μόνο δεν υπήρχε δημοτική επιχείρηση αλλά μυρουδιά δεν είχαν περί  αυτών, τότε ο δήμος μας έπρεπε να είχε τις δύο πρώτες, την ΔΕΥΑ και μια κοινωφελή επιχείρηση.

   Πράγματι μέχρι προσφάτως ο δήμος είχε εκτός από την ΔΕΥΑΖ και τον "Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ζαχάρως ¨Καϊάφας" (1) στον οποίο είχε ενταχθεί και το Πνευματκό Κέντρο. Όμως έχει παραμείνει μόνο η ΔΕΥΑΖ, τα άλλα διαλύθηκαν εις τα εξ ων συνετέθησαν. 
      Έτσι τώρα στο δήμο υπάρχει μόνο η ΔΕΥΑΣ. Αλλά και για αυτή "αχός βαρύς ακούγεται...", όπως λέει και το δημοτικό τραγούδι. Η Ζαχάρω βουίζει από κακά μαντάτα. 
      Η ΔΕΥΑΖ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΒΟΝΤΗΞΕΙ 
      Ο φίλος και νυν διευθυντής της Γρηγόρης Κλημαντίρης αν και το έβαλε μαμέτι μωχαμέτι και προσπαθεί να την συνεφέρει με θεμιτά και αθέμιτα μέσα (2)  πολύ φοβάμαι θα είναι ο τελευταίος δ/ντής της.Τα πράγματα είναι πολύ στριμόκωλα
     Ο δήμος κάθε χρόνο πληρώνει για την ΔΕΥΑΖ 140.000 ευρω, πράγμα που αφενός είναι αβάσταχτο και αφετέρου είναι παράτυπο, παράνομο, όπως θέλετε το παίρνετε. 
     Μα καλά ρε παιδιά, αλήθεια τι φταίει; Πρέπει να τα πούμε όλα με το όνομά τους. Ή η άγνοια ή η ανικανότητα.(3)
     Κρίμα και πάλι κρίμα!!! 

    Μια και μιλάμε για τις ημέρες και τα έργα της ΔΕΥΑΖ οφείλουμε μια εξήγηση για εκείνη την περιβόητη σύσκεψη στο δημαρχείο της Ζούρτσας στις 18-10-2015. Η καθυστέρηση είναι συνειδητή  με σκοπό να περάσει λίγος καιρός μπας και απαλυνθούν οι σκληρές και δριμύτατες κριτικές για εκείνο το απαράδεκτο και προκλητικό συμβάν που έλαβε χώρα και το ορυμαγδό που ακολούθησε. Πάντως λίαν συντόμως θα γίνει η σχετική ανάρτηση και μαζί η "συγκρατημένη" κριτική.

(1) Για τα έργα και τις ημέρες αυτού του μορφώματος, γιατί τέτοιο είχε καταντήσει κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ)
(2) Θα θυμάστε το περιώνυμο θέμα με τα πρόστιμα στη Ζούρτσα το καλοκαίρι που ΄τα έκανε μπλόφα και κέρδισε όπως ο ίδιος επικαλούνταν.
(3) Οπωσδήποτε προς Θεού, δεν επιρρίπτω ουδεμία ευθύνη στο προσωπικό της ΔΕΥΑΖ, αυτό έλλειπε.  Πόσο μάλλον στον Γρηγόρη. Όλοι αυτοί παίρνουν οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές από άνωθεν. Έτσι δεν είναι Γρηγόρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου