theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΖΑΧΑΡΩ 17-1-06 Μια παρέα σαν και μας..(3)......

             Στο 3ο βιντεάκι από εκείνο το πρωινό στη Ζαχάρω με ένα αλλιώτικο ξεφάντωμα που ανήκει στην κατηγορία των πιο λαϊκών και αυθόρμητων περιστατικών της παρέας, ο καλλιτέχνης, βιρτουόζος της ίδιας της ζωής και της αγοραίας τέχνης δίνει τα ρέστα του. Το άσμα "Αγαπώ πρώτη φορά...αληθινά" βγήκε μέσα από τα τρίσβαθα της ψυχής του.
            Η συνέχεια είναι αποκαλυπτική για τους μετανάστες από τα γειτονικά κράτη, τα βαλκανικά,  που εδώ και 2 με 3 δεκαετίες κυνηγημένοι από την ανέχεια των χωρών τους ήρθαν και βρήκαν νέα πατρίδα που παρά τις εθνικιστικές κορώνες  μερικών καθαρόαιμων υπερελλήνων (1)   πλέον έχουν αφομοιωθεί αν όχι πλήρως, πάντως σε μεγάλο βαθμό. (2)  
                Ακούστε τον Βούλγαρο πώς περιγράφει το μεγάλο του ταξείδι σε όλη την Ευρώπη με μόνη του υπεράσπιση την ταξική του συνειδητοποίηση, πράγμα τόσο σπάνιο στον καιρό μας αλλά και με τι ζεστά λόγια αποφαίνεται για τους Έλληνες. Κι όλα αυτά με μια νοσταλγία απέραντη για εκείνα τα χρόνια τα κομμουνιστικά.
               Και που είμαστε ακόμα!!!


(1) Τι παιχνίδια έχει η ιστορία. ΟΙ ήρωες ελληνάρες εκείνων των χρόνων με τις τόσες ρατσιστικές και ξενόφοβες αντιδράσεις, αποτελούν σήμερα τα νεοναζιστικά χρυσαύγουλα....
(2) Με ένα μικρό υπολογισμό από όλη την Ελληνική ιστορία συμπεραίνεται ότι τα Αλβανικά, φύλα  αποτελούν έναν μεγάλο δημογραφικό παράγοντα στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου