theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

"2η ημερίδα για την Ήπια Τουριστική Ανάπτυξη του Κυπαρισσιακού Κόλπου

             Στη σημαντική αυτή ημερίδα που διεξήχθη στις 13 Δεκεμβρίου στο πανοραμικό ξενοδοχείο ΝΑTURA με την πρωτοβουλία και το πάθος (μπράβο και πάλι μπράβο) του Αντώνη Τζαναβάρη, ιδιοκτήτη και φίλου καλού, παρά τα τόσα σπουδαία που έλαβαν χώρα, ένα πράγμα που έλαμψε ήταν η παντελής απουσία εκπροσώπων των φορέων και των θεσμών, όπως κρατικών οργάνων (Περιφέρειες και τοπικοί βουλευτές) και συναφών επαγγελματικών και εμπορικών συλλόγων. Οι μόνοι που παραβρέθηκαν ήταν οι δήμοι  Κυπαρισσίας και Ζαχάρως και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Καλονερού και η "Πολύμνια". 
        Βεβαίως κατά σειρά θα δημοσιεύσουμε πολλά από τα διαδραματιζόμενα στην ημερίδα  και σήμερα αρχίζουμε  με το άνοιγμα της ημερίδας από τον κουμπαράκο που ήταν και ο συντονιστής και την ομιλία του Αντώνη Τζαναβάρη με θέμα "Πρόταση ίδρυσης αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ήπιας ανάπτυξης του Κυπαρισσιακού Κόλπου". 

   Επίσης θα δημοσιεύσουμε και την παρέμβαση του Νίκου Καλογερόπουλου με την πολύπλευρη καλλιτεχνική προσφορά του.

      Υπόψη αν και τονίσθηκε από την αρχή ότι είναι κανονισμένο οι εκπρόσωποι των θεσμών να μιλήσουν τελευταίοι, δυστυχώς πριν αλέκτωρ λαλήσει ο αντιδήμαρχος της Κυπαρισσίας κ. Τσίγγανος παραβίασε τη σειρά και μάλιστα πριν γίνει το διάλειμμα την έκανε  μπραφ με πλάγια βήματα (1). Βεβαίως η στάση του  επί το μαλακότερο δεν ήταν η πρέπουσα και ελπίζουμε να μην επαναληφθεί προς δικό του όφελος. 

(1) Αυτά τα πλάγια βηματάκια έγιναν αλαμπρατσέτα με τον δικόνε μας τον ντεφεκιέ τον πολυθρύλητο Πανταζή. Πέσμου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου