theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΙΠΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ!!!

       Το πιο πολυπόθητο έργο για την ενδοχώρα της Ζαχάρως, που θα δώσει μεγάλη πνοή ανάπτυξης σε όλα τα χωριά της περιοχής και όχι μόνο είναι η κατασκευή του δρόμου (1) από τη Ζαχάρω που πιθανόν να φθάσει μέχρι επάνω το Βρεστό και τα Μυρώνια (Μπάρτζελι). Κυρίως όμως θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάδειξη του θεάτρου στο αρχαίο  Αίπυ.
      Βεβαίως το τεράστιο αυτό θέμα το έχει αναδείξει κατά κόρον μάλιστα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακισταίων στην πλούσια εφημερίδα του τη "ΜΑΚΙΣΤΙΑ", όπου πρωτεργάτης και πρόεδρος είναι ο πανάξιος  φίλος Φώτης (2) Βλάχος, κλικ ΕΔΩ. Όμως και εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε συμβάλει αρκετούτσικα στην παραπάνω ανάδειξη δημοσιοποιώντας οτιδήποτε σχετικό πέφτει στην αντίληψή μας.
         Ένα τέτοιο σχετικό είναι και το παρακείμενο βίντεο, όπου με τρόπο γλαφυρό μας μιλά ο έτερος φίλος Στάθης Κοκαλλιάρης, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, που είναι κι αυτός ένα άξιο τέκνο της Μακίστου και παλεύει όπως μπορεί για το καλό της. Παρεμπιπτόντως η σεμνότητα, η ηρεμία και η ευφροσύνη του Στάθη είναι παροιμιώδης.


  (1) Το οδικό έργο συνολικού μήκους 6.949,62 μέτρων που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της ∆Ε  Ζαχάρως του ∆ήμου Ζαχάρως ΠΕ Ηλείαςπεριλαμβάνει βελτίωση της επαρχιακής οδού Ζαχάρως – Πλατιάνας του Νομού Ηλείας και διέρχεται εντός των ορίων Τοπικών Κοινοτήτων Αρήνης ,Αρτέμιδας και Μάκιστου.Το προς μελέτη έργο στοχεύει στην βελτίωση της βατότητας της οδού στο τμήμα μέχρι τον οικισμό Μάκιστο που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό νέας χάραξης εναρμονισμένη στις ισχύουσες προδιαγραφές (ΟΜΟΕ-Χ 2001) η οποία σε πολλά σημεία διέρχεται επί της υφιστάμενης λαμβανομένης υπόψη ότι παρακάμπτονται τμήματα της υφιστάμενης οδού όπου έχουν εκδηλωθεί σημαντικά κατολισθητικά φαινόμενα. (Από την Περιβαλλοντική Μελέτη)
(2)  Φώτη Χ Ρ Ο Ν Ι Α  Π Ο Λ Λ Α  και να χαίρεσαι ότι αγαπάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου