theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση στην εκδήλωση με θέμα «ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛΑΤΙΑΝΑΣ»

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Megaron Plus, στο πλαίσιο της δυναμικής τους συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε το 2012, υποδέχονται το νέο έτος και διοργανώνουν μια νέα συζήτηση με θέμα: «ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛΑΤΙΑΝΑΣ». Η παραπάνω εκδήλωση εντάσσεται  σε ένα νέο κύκλο διαλέξεων, ο οποίος έχει ως στόχο να φωτίσει τρία λιγότερο γνωστά - πλην όμως εξίσου σημαντικά – αρχαία θέατρα: το αρχαίο θέατρο των Φθιωτίδων Θηβών στη Μαγνησία, το αρχαίο θέατρο της Καλυδώνας στην Αιτωλοακαρνανία και το θέατρο της Πλατιάνας στην Ηλεία.
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και το site του Megaron Plus:
 Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι κ.κ.:
•            Ερωφίλη-Ίρις Κόλλια, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας             και Ζαχαρούλα Λεβεντούρη,  αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων                 Ηλείας, με θέμα: «Το αρχαίο θέατρο στην Πλατιάνα. Η ανασκαφική      έρευνα».

·         Θεμιστοκλής Μπιλής, αρχιτέκτων – μηχανικός, με θέμα: «Το αρχαίο θέατρο στην Πλατιάνα. Η διαχείριση ενός λανθάνοντος μνημείου».

·         Μαρία Μαγνήσαλη, αρχιτέκτων – μηχανικός, με θέμα: «Το αρχαίο θέατρο στην Πλατιάνα. Το πρόγραμμα ανάδειξης ενός μνημείου ως μέσο προστασίας».

  • Τη συζήτηση θα συντονίζει ο κ. Σταύρος Μπένος, πρόεδρος σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».
 Σας περιμένω με χαρά.
 Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει στο φουαγιέ της αίθουσας μία μικρή δεξίωση με την κοπή πίτας των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακίστου και Χρυσοχωρίου.
Σας ενημερώνω ότι η  είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας. (Για περισσότερες πληροφορίες: «ΔΙΑΖΩΜΑ» - κα Κατερίνα Αβραμοπούλου / 210 82 54 256, κος Φώτης Βλάχος – Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μακίστου / 6972719139, κα Τούλα Κυριακοπούλου – Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοχωρίου / 6977401698).   

                                                   Με εκτίμηση 
Σταύρος Μπένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου