theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΡΙΓΑΖΗ

        Τις τελευταίες ημέρες είχαμε δυο δικαιολογημένες πέρα για πέρα ενστάσεις - καταγγελίες. Και οι δυο επώνυμες  και άρα ντόμπρες, από δυο αγαπητούς πατριώτες, που με χαρά τις δημοσιεύω. Η πρώτη ήταν από  τον Γιαννιτσοχωρίτη Αλέξη Παπαλεξόπουλο και η άλλη από τη Ζαχαραία Φωτεινή Τριγάζη που είναι και πρόεδρος του συλλόγου των Ζαχαραίων της παραλίας, στον Άγιο Νικόλαο, πάλαι πότε ιστορικό Άγιο Ισίδωρο. 
     Το θέμα του Αλέξη έχει να κάνει με τις πολλές καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, πάνω από 15, από έναν ή περισσότερους με την αόρατη υπογραφή "ΝΕΟΙ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ".
        Το δε θέμα της  Φωτεινής είναι ο "οικισμός"  της παραλίας Ζαχάρως  εν σχέσει με το Π.Δ. που είναι σε διαβούλευση(κλικ ΕΔΩ).
        Πρέπει δε να αναφέρω δημόσια ότι ο Αλέξης σε μια συνάντησή μας στα ίσια και λεβέντικα διερωτήθηκε μήπως έχω καμία σχέση με αυτούς τους μυστικούς ¨επιστήμονες". Για να πω την αλήθεια, πικράθηκα λίγο όχι για τον Αλέξη, αλλά γιατί τόσα χρόνια μετά από τέτοια καθαρή πορεία να υπάρχει το παραμικρό ερωτηματικό. Αυτό μας έλειπε να γίνουμε καρφιά....Εμείς ποτέ δεν δράσαμε υπογείως για  οτιδήποτε και οπουδήποτε και αυτό όχι μόνο δημόσια το διαλαλούμε και το έχουμε καμάρι και σημαία αλλά καθημερινά τόσα χρόνια αποδεικνύεται.
      Όπως δε συχνά έχουμε αναφέρει από τούτο εδώ το βήμα, η καταγγελία και η στηλίτευση αδικήματος (αμμοληψία, κοπή πεύκων από την παραλία κλπ) κατά του περιβάλλοντος και της φύσης είναι υποχρέωση καθενός.
     Στις επόμενες ημέρες θα φιλοξενήσουμε τον ίδιο τον Αλέξη  να μας τα λέει όλα ορθά κοφτά καθώς και τις απόψεις της Φωτεινής για το θέμα του "οικισμού" του Αγίου Νικολάου. Πάντως πρέπει να τονισθεί ότι ο Άγιος Νικόλαος στην παραλία Ζαχάρως, τόσα χρόνια, δεν έχει χαρακτηρισθεί οικισμός κι αυτό είναι τρανταχτή αμέλεια όλων των δημάρχων της Ζαχάρως. Έχω την εντύπωση ότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τον Άγιο Νικόλαο στο Γιαννιτσοχώρι, αν και εδώ υπάρχει πολύ μικρή δόμηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου