theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ .......

    ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ Π.Δ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
 Πραγματικά οι κυνηγοί έχουν μεγάλοι πλάκα.  Το άκρον άωτον είναι ότι διαλαλούν εν πλήρει αφελεία(;)με όλη τη δύναμη της καρδίας τους ότι λατρεύουν τη φύση και περιφρουρούν το περιβάλλον. Το κωμικοτραγικό δε είναι που  λένε και πιστεύουν ότι σέβονται το θήραμα! Δεν καταλαβαίνω πώς είναι αυτός ο σεβασμός. Σφάξε με Πασά μου να αγιάσω!!!
   Διαβάστε τι γράφει ένα κυνηγός στη διαβούλευση για το περιβόητο Π.Δ του Κυπαρισσιακού Κόλπου που περνά μέσα από σαράντα κύματα  και να δούμε πότε θα λάβει σάρκα και οστά.
Αποτέλεσμα εικόνας για κυνηγοίΟ αγαπητός Δημήτρης λοιπόν ας τα γράφει τσάτρα - πάτρα τα λέει αληθινά, παραστατικότατα.. 

              6 Μαρτίου 2016, 17:38 | Δημήτρης 
    Αν η ζώνη ΠΠΦ2 χαρακτηρίζει την περιοχή με το πευκοδάσος τότε ανοίγετε πόλεμο με τους Κυνηγούς…
Που θα κυνηγήσουμε στο ερημικό σημείο ή στις πόλεις???Για να σοβαρευτούμε λίγο !Είπαμε καλό το Προεδρικό Διάταγμα αλλά μην τρελαθούμε κιόλας (Προστατευόμενη περιοχή το δάσος , από τι κινδυνεύει ???)Οι Κυνηγοί το φρουρούν 12 μήνες το χρόνο…Παρακαλώ να διευκρινιστεί αν θα επιτρέπεται η Θήρα στο Δάσος να λάβουμε & εμείς τα μέτρα μας 
             4 Μαρτίου 2016, 18:32 | Δημήτρης 
        Το γεγονός ότι επιτρέπεται η Θήρα είναι θετικό !Η Θήρα πρέπει να συνεχιστεί ώς έχει & να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από τα τοπικά Δασαρχεία & την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή .Οι κυνηγοί δεν είμαστε εγκληματίες όπως μας παρουσιάζουν .
Αντιθέτως Λατρεύουμε την Φύση και σεβόμαστε το Θήραμα !
Σεβόμαστε & τηρούμε τους Νόμους που διέπουν την Θήρα & πάντα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή σε περίπτωση πυρκαγιών .Στην Στροφυλιά Ραχών Κρεστένων συντελείται ένα οικολογικό έγκλημα όχι από κυνηγούς αλλά από «ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ» Κτηνοτρόφους οι οποίοι παράνομα υλοτομούν , χτίζουν Μαντριά & βόσκουν τα ζώα τους καταστρέφοντας την βλάστηση (Μικρές Πεύκες & Μικρές Κουκουναριές) μη υπακούωντας στην απόφαση για απομάκρυνσή τους έχοντας σύμμαχο τον Δήμαρχο της περιοχής.
Οι συγκεκριμένοι Κτηνοτρόφοι , βάζουν φωτιές κατά τους χειμερινούς μήνες ώστε ν’ανοίγουν βοσκότοπους , «Λαθροθηρούν» καθ’ όλη την διάρκεια του έτους & έχουν επιθετική συμπεριφορά προς Κυνηγούς (φραστική – τοποθετούν φόλες) αλλά & προς Λουώμενους οι οποίοι βλέπουν τα όσα παράνομα συμβαίνουν & δεν πρέπει να τα μεταφέρουν στην κοινωνία !Καλούμε τον Υπουργό να επισκεφτεί την περιοχή ώστε να διαπιστώσει του λόγου του αληθές
Όπως είναι φανερό, γιατί οι άνθρωποι δεν το κρύβουν, ζητούν να κυνηγούν και στα δασύλλια της παραλίας.Μα καλά ρε λεβέντες δεν σας φτάνουν τα βουνά και οι ραχούλες; 
 Τέλος πάντων, ας κλείσουμε με το εξής τραγελαφικό, που αν και παλιό έχει την αξία του. Στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου «Άρτεμις»  μερικές ημέρες πριν από τις εκλογές υπήρχε η αφίσα που βλέπετε στη φωτογραφία, για να ενημερώσει τα μέλη του σωματείου και τους διερχόμενους ότι με εκλογή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ» και όχι μόνο! Η αφίσα επισημαίνει (η αντιγραφή είναι ακριβής): «Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί το κυνήγι της πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου