theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ"

     Ρε τι πάθαμε ....Πάνω που γλυτώσαμε τη δυσοσμία από το "Αμαρτωλό" και περισσότερο από τα απόνερα του ...ξεπουπουλιασμένου "Κόκορα" να σου που μας ξεφύτρωσε νέο φυντάνι. Τούτος ο λεβέντης έχει αρχίσει τη δράση του από το Φλεβάρη, αλλά εμείς το πήραμε χαμπάρι εκεί πριν το Πάσχα, μετά τα σχετικά φέιγ βολάν που αφειδώς έριξαν στη Ζαχάρω. Η πρώτη μας εντύπωση ήταν ότι να και ένας άλλος κουκουλοφόρος  και μάλιστα με νέους τρόπους διαφήμισης, επαγγελματικούς. 
     Έτσι λοιπόν   μετά από μια σχετική επισκόπηση΄ δυστυχώς σχημάτισα κάκιστη εικόνα και ιδού οι λόγοι:
    Αποτέλεσμα εικόνας για ζορο
    Αποτέλεσμα εικόνας για αυριανισμός τι σημαινει
  1.     Ο θρυλικός Ζορό φορούσε μάσκα για να κρύψει το αρχοντικό του πρόσωπο, όμως ο δικός μας φορά μάσκα για να κρύψει το …..προσωπείο του. Αγαπητέ μου όποιος ασχολείται με τα κοινά και τη Δημοκρατία προάγει τη διαφάνεια επιδεικνύοντας την αλήθεια και τη λεβεντιά με τόλμη και περηφάνια και όχι να κρύβεται πίσω από μια κουκούλα και να εκτοξεύει τα όποια πυρά κατά των πιστών και απίστων που συνήθως είναι περιβεβλημένα με τόνους λάσπης και δηλητήριο.
  2.              Εμφανώς δείχνει ότι είναι,  με την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, θυμηθείτε τον ύποπτο ρόλο του  "Αμαρτωλού" που στο τέλος στις εκλογές ..ξεβρακώθηκε. Πάντως  στην ουσία καταφέρνει τα αντίθετα, όπως ακριβώς ο Κουρής με την Αυριανή στο τότε ισχυρό Πασοκ.  Αυριανισμός σε νέα τοπική  εκδοχή, το  ίδιο όμως αχρείος και ξετσίπωτος.
  3.           Το ύφος και η γλώσσα δεν αρμόζουν σε δημόσιο και υπεύθυνο λόγο. Είναι τραμπούκικος. Καθυβρίζει ασύστολα πρωθυπουργούς, υπουργούς με αναιδή τρόπο, υποδεέστερο ακόμη και αυτόν του καφενείου. Βεβαίως ο καθείς διαφημίζει ότι έχει και παράγει... Κατανοητόν;
  4.              Για την περίπτωση της Αθηνάς που πράγματι  λύνει και δένει στο δήμο  καθένας έχει δικαίωμα να την κρίνει, να την κριτικάρει  και να την στηλιτεύει, ΠΟΛΙΤΙΚΑ όμως και όχι με αυτόν τον αναιδή  τρόπο γεμάτο ρατσιστικές και έντονα σεξιστικές προσβολές. Με αποτέλεσμα η όποια καταγγελία να γίνεται μπούμερανγκ. Κύριε Ζ(Π)ορό ντροπή σου τέτοια σχόλια. Επανέρχομαι στο παραπάνω: καθένας διαφημίζει ότι έχει και παράγει... Κατανοητόν;  (1)
  5.              Υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις με θέμα το Π.Δ για την παραλία με τα ίδια λαϊκίστικα, ψευδέστατα τοπικιστικά χαρακτηριστικά (αφορισμοί, κινδυνολογίες, εκφοβισμοί) που μας έχουν  αλαλιάσει οι δημοτικοί και παραδημοτικοί άνδρες του δήμου μας.
  6.            Από την ανάρτηση τις 3ης Μαρτίου "Κόντρα Κουλούρη-Μπηλιώνη στην Γ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας συμπεραίνεται ότι:
  •              Ή ο Πέτρος Μπηλιώνης έδωσε πλήρη αναφορά με το νι και με το σίγμα στον "Ζορο" για τα συμβάντα στη ΕΠΣ Ηλείας.
  •               Ή ο Ζορό παραβρέθηκε ο ίδιος  στην συγκεκριμένη συνέλευση.
             Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Πέτρος Μπηλιώνης γνωρίζει τον άγνωστο Ζορό.΄
             Αλλά τι λέμε; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; 

         Βεβαίως για ότι γράφει ο άξεστος και εμπαθής κουκουλοφόρος για τα ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ (2) θα λάβει τη δέουσα απάντηση. Όπως και για κάτι υπονοούμενα και επικλήσεις.
         Μη ξεχνάτε τότε οι κουκουλοφόροι - καταδότες κάρφωναν με το δάκτυλο τους πατριώτες στους Γερμανούς, τούτος εδώ καρφώνει αλλιώς, με ύπουλες ρουφιανιές και με τον ελεεινό τρόπο του που πηγάζει από την αμορφωσιά του...  Πραγματικά δεν έχει το Θεό του, η κακεντρέχεια, η κακοβουλία   του δεν έχουν όρια. 

(1) Εάν αυτός ο κύριος έγραφε επώνυμα ή  εξέδιδε μια εφημερίδα που έχει ταυτότητα, ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε τέτοιους ρατσιστικούς και σεξιστικούς  χαρακτηρισμούς, γιατί απλώς σε τέτοιες περιπτώσεις η καμπάνα του νόμου είναι πολύ βαριά. Πάντως μετά την εξυγίανση  της ταυτότητας, όπως πληροφορούμαι,  είναι πολύ πιθανή μια τέτοια εξέλιξη. 
(2) Μα καλά βρέ αθεόβοβε τίποτα δεν είδες από τα τόσα πολιτιστικά δρώμενα: Σκάκι, Χορωδία, ποιήματα και πανηγυρικός λόγος για γιορτή της Μητέρας, Επίδειξη μαγειρικής, Χοροί και τραγούδια; Εσένα σου έκανε εντύπωση μόνο η πολιτιστική παρουσία της Νέας Φιγαλείας  (Όχι με ει, κλικ ΕΔΩ) Αλήθεια γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου