theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

          Τη Δευτέρα στις 13 Ιουνίου μέσα σε μια αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα με βιβλιόφιλο κοινό οι εκδόσεις "Εύμαρος" και ο συγγραφέας Δημήτρης Κουκουλάς (1) παρουσίασαν το βιβλίο του ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ με μεγάλη επιτυχία. Την παρουσίαση έκανε ο συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Φίλιππος Φιλίππου. Αποσπάσματα διάβασε η συγγραφέας και σκηνοθέτις Μαρώ Τριανταφύλλου. Έκανε παρέμβαση ο επιμελητής της έκδοσης Κλέαρχος Σμυρναίος και μίλησαν ο συγγραφέας του βιβλίου και ο εκδότης Πέτρος Κακολύρης. Ακολούθησε συζήτηση και τσιπουράκι με εκλεκτά μεζεδάκια!



(2)

 (3)

 (1) Ο Δημητράκης είναι πολύ καλός συγγραφέας και φίλος. Είναι από το Πυργάκι της Τριφυλίας, και η "ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ" ΕΊΝΑΙ ΤΟ 3ο του βιβλίο. Προηγήθηκαν το "ΦΟΡΤΗΓΟ" και οι "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ". Επίσης διαχειρίζεται και το θαυμάσιο blog navarino-s (κλικ ΕΔΩ).
(2) Απεικονίζεται η γυναίκα του Τάνια κρατώντας τη φωτογραφική μηχανή, στην οποία είναι αφιερωμένη η ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ με την κ. Νία  που αξίζει να αναφέρουμε ότι ήρθε από το Μουζάκι,  και ότι έχει την ωραία ταβέρνα, πάνω στην πλαγιά της Αγυάς!. 
(3) Εν ευθέτω χρόνω θα αναρτήσουμε και 3 θαυμάσια βίντεο!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου