theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ..... Ο ΨΕΥΤΟΖΟΡΟ (ΠΕΤΡΟΣ) ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ....

             Πραγματικά πάνω που πέρασε ένας μήνας και κάτι από τότε που στηλιτεύσαμε την νέα αχρεία Αυριανή του ψευτοζορό από τον Κακόβατο (κλικ ΕΔΩ) και να που στην ανάρτηση της προηγούμενης Παρασκευής έπεσε η πρώτη μαχαιριά κάτω από τη μέση, έδειξε τους πραγματικούς του σκοπούς.
     Τόνιζα λοιπόν τότε τα εξής: [..  Εμφανώς δείχνει ότι είναι,  με την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, θυμηθείτε τον ύποπτο ρόλο του  "Αμαρτωλού" που στο τέλος στις εκλογές ..ξεβρακώθηκε. Πάντως  στην ουσία καταφέρνει τα αντίθετα, όπως ακριβώς ο Κουρής με την Αυριανή στο τότε ισχυρό Πασοκ.  Αυριανισμός σε νέα τοπική  εκδοχή, το  ίδιο όμως αχρείος και ξετσίπωτος.] 
και ιδού τι αναφέρει ο κύριος Πέτρος Μπηλιώνης:

....Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, αλλά σιγά-σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι και αρχίζει να καλλιεργείτε στην Τοπική κοινωνία ότι πρέπει να ξεφύγουμε από το κατεστημένο της κόντρας και της αντιπαράθεσης που μόνο κακό κάνει στον τόπο.....Ο κόσμος κουράστηκε και περιμένει το νέο που θα κάνει τη διαφορά.Τούτο το νέο είναι δύο άνθρωποι που λέγετε ότι φιλοδοξούν να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. (1)
      
    Ώστε κύριε Μπηλιώνη ο κόσμος κουράστηκε και περιμένει το νέο. Τι λέτε δεν είναι ένας ύπουλος και καταχθόνιος τρόπος υπονόμευσης της παράταξης και συγκεκριμένα κατά του Κώστα Αλεξανδρόπουλου, που όλοι ξέρουμε πόσο φίλος ήταν και πόσο συμπαραστεκόταν; Δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν:
  • Ή τα πράγματα και οι σχέσεις παραμένουν οι ίδιες κι ο κύριος Πέτρος δε νογάει τι γράφει.
  • Ή έχουν διαρραγεί οι σχέσεις ή ο κύριος Πέτρος αυτό επιδιώκει.
       Αυτά λοιπόν με τον  κύριο Πέτρο. 
     Κρίμα αλλά πρέπει να ομολογήσω,  ότι πλέον δεν βγήκα κι από τα ρούχα μου μια και έχω μάθει από πρώτο χέρι  τα τελευταία έργα και τις ημέρες του Πετράν (2), αλλά όμως να ομολογήσω και το άλλο, ότι από την αρχή είχα πέσει έξω, τότε που οι εκτιμήσεις μου ήσαν θετικότατες.
Βεβαίως  αναρωτιέμαι για τα ..επίχειρα! 

(1) Αλλά και το άλλο με την αναφορά  στα δυο νέα και αξιόλογα άτομα, έτσι με αυτόν τον  ....αυριανίστικο τρόπο τα καίει εξαρχής.
(2) Πραγματικά από Πέτρος έγινε Πετράν και εδώ είμαστε για τα περαιτέρω που σιγά αλλά βασανιστικά βγαίνουν στη φόρα.....  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου