theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗ

    Με μεγάλη χαρά την ίδια μέρα που ανάρτησα τα  ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗ έλαβα ένα τηλέφωνο από τον αγαπητό φίλο και συμμαθητή μου Αντώνη Κόντο, που με τσίγκλησε περεταίρω επί της συναισθηματικής φόρτισης. Βασικά ο Αντώνης επιβεβαίωσε περίτρανα όλα όσα γράφω για τον Μπάρμπα Στάθη και τα αλλοτινά χρόνια
και μου επεσήμανε ότι καλός γυμνασιάρχης ήταν και ο μπάρμπα Θανάσης Κακαβούλης. Ακόμη με τον Αντώνη πολλά άλλα ήρθαν στη μνήμη μας την άναρχη και την τροτέζα, άσε το λακριντί που  πιάσαμε. Πράγματι και τώρα που είμαστε συνταξιούχοι την τριάδα, Στάθης Αλεξανδρόπουλος, Θανάσης Κακαβούλης και Κώστας Λαμπρόπουλος, τους θεωρούσαμε τότε σεβαστά γερόντια και τώρα ...μπαρμπάδες. 
    Στο τέλος ήρθε ως γυμνασιάρχης ο περιβόητος Μακρής. Πω πω τη φάτσα! Κύρια ασχολία είχε τη χαρτοπαικτική τέχνη με όλα τα πλην και τα καθόλου συν. Που λέτε δε τον μπάρμπα Θανάση, όπως θυμάμαι, τον είχαμε στην τετάρτη Λατινικά, όπου τις περισσότερες φορές όλη την ώρα μας μίλαγε περί ανέμων και υδάτων και όταν χτυπούσε το κουδούνι μας όριζε στα πεταχτά το επόμενο μάθημα. Εμείς όλοι ειδικά τα Λατινικά τα είχαμε σε πολύ μεγάλη ...περιωπή!!! Βαθμούς αβέρτα με πρώτες βεβαίως τη Γωγώ Χριστοδουλοπούλου και τη Ρούσα Μωραϊτη που ήσαν και οι πρώτες μαθήτριες. Ο δε μπάρμπα Κώστας, ήταν λίγο στρυφνός και ντενεκέδες ξεγάνωτους μας ανέβαζε και μας κατέβαζε, όμως ήταν Καθηγητής Μαθηματικός με τα όλα του!!  Όταν ξεφύλλιζε τον κατάλογο παθαίναμε κολούμπρα.
     Άλλη φορά θα θυμηθούμε κι άλλα ωραία περιστατικά ( Φιλιππίδης, Ρώμας, Αποστόλης Ουζούνης με τις αγγλικούρες του, η Ευτυχία η γυμνάστρια που πρώτη φορά μας έδειξε το μπάσκετ και το βόλεϋ κτλ.
Σχετικά με την τάξη μας (απόφοιτοι του 1971 παρακαλώ) κάνετε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου