theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη Ζαχάρω/ Η Ενεργεια στο τρετραδιάστατο Σύμπαν

     Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ !!!
     Σύμφωνα με πληροφορίες στον Δήμο της Ζαχάρως είναι στα σκαριά η δημιουργία Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μάλιστα έχει ορισθεί και ο χρόνος εκτέλεσης, μέχρι τα τέλη του 17 θα έχει λάβει σάρκα και οστά και ήδη πολλοί κάτοικοι της Ζαχάρως και των περιχώρων προβαίνουν στις σχετικές προετοιμασίες και οργανώνονται για τη δημιουργία Λέσχης Φίλων και Οπαδών του Γιάννη Σχίζα η "ΕΝΕΡΓΕΙΑ" (1).
    Σκοπός αυτής της Λέσχης θα είναι η πίεση των πολιτών ώστε η πρώτη έδρα να είναι της Αστροφυσικής με καθηγητή το εξέχον τέκνο της κοινωνίας μας, το ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ. Περισσότερα επί του σπουδαίου αυτού θέματος θα έχουμε λίαν συντόμως. Μάλιστα θα προηγηθεί συνέντευξη με βαρυσήμαντο διάγγελμα από τον κύριο Καθηγητή (2) όπου θα αποτελέσει   το έναυσμα και τη θρυαλλίδα για αυτή την επιστημονική επανάσταση! (3)
     Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει πάταγος, πατατράκ! 
Στην αριστερή φωτογραφία είναι ο τρισδιάστατος Γιάννης Σχίζας στον δισδιάστατο χώρο, είναι η σκιά του.

(1) Προσεχώς θα αναφερθούν τα πρώτα 15 μέλη της Λέσχης.
(2) Βεβαίως ο κ. Σχίζας αποπεράτωσε λίαν επιτυχώς την ιατρική του καριέρα και ανοίγει τα φτερά του για νέους ορίζοντες στον απέραντο κόσμο του τετραδιάστατου  σύμπαντος. όπου η θεωρία της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ αντικαθιστά και κυριαρχεί   και στη "ύλη" της μαρξιστικής θεωρίας αλλά και σε αυτές τις αρχές του πολιτισμού και της Εκκλησίας.   
(3) Έχω την εντύπωση ότι η όλη θεωρεία περί "ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" απεικονίζεται στο μήλο(;) της δεύτερης φωτογραφίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου