theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ.....ΖΟΡΟ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ.

        Νάτος πάλι ο ...ψευτο-Ζορό (1)  . Ενεφανίσθη και ξεσπαθώνει ξανά με τον ίδιο αχρείο και τραμπούκικο τρόπο, όπως ακριβώς τον έχουμε καταγγείλει και καταμαρτυρήσει ως φτηνό αυριανιστή {κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ] δημόσια και περήφανα και όχι φορώντας την κουκούλα του δωσίλογου.  
   Τούτη τη φορά ο αθεόφοβος άφησε τον Τσίπρα και εκτοξεύει λάσπη και δηλητήριο ενάντια ενός πολίτη, Ζουρτσάνου που κατά γενική ομολογία είναι κύριος σε όλα του. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιγαλίας, Φώτη Καστρινό, που πραγματικά είναι κόσμημα στη δύσκολη κοινωνία της Ζούρτσας. Ο άνθρωπος πασχίζει πρώτα και κύρια με αλτρουισμό και περισσή ευγένεια για το καλό των παιδιών τους απαιτώντας από τους αρμοδίους την αναβάθμιση του σχολείου από 4θέσιο σε 5θέσιο και αντί να ακούσει μπράβο, από πάνω τα ακούει από τον ...κ. Πέτρο (2).

(1) Τούτος εδώ είναι ντιπ για ντιπ .. κουτός, το κάνει σαν τη στρουθοκάμηλο που κρύβει το κεφάλι της για να μην την αναγνωρίσουν. Αλήθεια γιατί τον λένε Batman στη Ζούρτσα;
(2) Νάμαστε εξηγημένοι, από την αρχή που γνώρισα τον Πέτρο, παντού έλεγα τα καλύτερα λόγια {κλικ ΕΔΩ} αλλά με τον  καιρό μαθαίνοντας τα έργα και τις ημέρες από άμεσους συνεργάτες του έχω χάσει πάσα ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου