theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ!!!

        Απίστευτο και όμως αληθινό!
        Ο Θεός Απόλλων με όλη την επιβλητική ομορφιά του έχει νοικιάσει δώμα στη Ζαχάρω και κατοικοδιαμένει εδώ και μια εικοσαετία.
       Θεός είναι, παντού εστί και τα πάντα πληρών.
     Ξέρετε όμως τι συμβαίνει εδώ στη Ζαχάρω; Οι κάτοικοι εμφορούμενοι με τις πιο λαμπρές και υψηλές αξίες του Χριστιανισμού, όμοιες με εκείνες του τρισένδοξου Βυζαντίου που έγιναν αιτία να ενταφιάσουν ολόκληρο τον Ελληνικό πολιτισμό της Δημοκρατίας, των Τεχνών, της Φιλοσοφίας και των 12 Θεών αλλά και με τα πιο εθνικόφρονα φρονήματα (δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες, χουντικοί, χρυσαυγίτες) περνούν  δίπλα από τον Απόλλωνα και του γυρνούν την πλάτη, ούτε μια καλημέρα. Παρά ταύτα Εκείνος στέκει αγέρωχος, περήφανος γιατί θωρεί κάθε μέρα τα μαθητούδια και αγάλλεται η ψυχή του. Για αυτό σε όλους χαμογελά, αλλά όταν περνούν οι μικρές μούσες, τα τσουπάκια, τότε ξεσπαθώνει και τους πετά  άσπρους κρίνους.
   Μιλάμε για τον πίνακα, Απόλλωνα που στολίζει τον τοίχο στις αποθήκες του Δήμου, τον έχετε αντιληφθεί; Εάν όχι να τρέξετε πάραυτα.
       Για αυτή την εξαίσια δημιουργία και πώς ο Θεός εγκαταστάθηκε στην πόλη μας  θα μας κατατοπίσει εκτενώς ο κουμπαράκος μου ο Ζήρος και βέβαια με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου