theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδρομή στα Κυθηρα 2η μέρα Α΄(Μονή Μυρτιδιώτισσας, γιοφύρι Κατουνιού και Μυλοπόταμο)


    Για την εν γένει εκδρομή είπαμε,  το πρακτορείο "Στρίγκα" το εκθειάσαμε, για τους εκδρομείς είπαμε,  το νησί το υμνήσαμε,  γενικώς είπαμε και παραείπαμε, αλλά και πάλι θα τα ξαναπούμε..
    Λοιπόν η 2η μέρα, Σάββατο, ήτανε πολύ γεμάτη από μνημεία και αξιοθέατα. Πρώτα επισκεφτήκαμε τη Μονή της Μυρτιδιώτισσας, που είναι το μεγαλύτερο μοναστήρι του νησιού. Στη συνέχεια τη Χώρα, τα Κύθηρα και το παρά δίπλα κάστρο με όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Σειρά είχε το επιβλητικό Καψάλι, όπου αρκετοί κάναμε μπάνιο στη διαμαντένια θάλασσα πριν από το μεσημεριανό γεύμα. Επόμενος σταθμός ήταν το επιβλητικό γιοφύρι του Κατουνιού και τελευταία το Μυλοπόταμο, όπου μετά την επίσκεψη στους καταρράχτες (δυστυχώς χωρίς νερό) στην ωραία πλατεία ξαποστάσαμε άλλος για καφέ κι άλλος για παγωτό. Επειδή λοιπόν είναι πολλά σήμερα θα παρουσιάσουμε την επίσκεψή μας στη Μυρτιδιώτισσα και στο Μυλοπόταμο. Το σούρουπο επιστρέψαμε στη βάση μας, στην Αγία Πελαγία, σχετικό φαγοπότι και ύπνος ......χαρισάμενος...
Άντε καλή .....απόλαυση...


ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ




 Ιστορικά στοιχεία για τη Μυρτιδιώτισσα κλικ ΕΔΩ

Γιοφύρι Κατουνιού και Μυλοπόταμο


Μυλοπόταμος: όταν έχει νερό....
Αποτέλεσμα εικόνας για μυλοπόταμος κύθηρα
    
    Περισσότερα για το Μυλοπόταμο κλικ ΕΔΩ
        Διαβάστε  αυτό κλικ ΕΔΩ και ΑΥΤΌ
      Υπόψη έχουμε πολά ακόμα να δημοσιεύσουμε, Χωρα, Κάστρο και Καψάλι από την 2η μέρα, Ποταμό, Αβλέμονα από την 3η μέρα, τα Κα(η)μένα, το Μουσείο και διαφορα ευτράπελα και πιπεράτα από όλη την εκδρομή.
Να μας έχει ο Θεός καλά! Έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου