theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ "ΣΤΕΝΟ" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Πριν 5 χρόνια
       Παρακαλώ να μην οδηγηθείτε από τον τίτλο σε άλλα νοητικά μονοπάτια. Αστυνομία είναι αυτή και και όταν ακούμε στενά, το μυαλό μας πάει στα πολυθρύλητα στενά  της φυλακής. Όμως μιλώ για το΄στενάκι, το δρομάκι που είναι η είσοδος της αστυνομίας, δίπλα στον σούπερ μάρκετ Α.Β.  Λοιπόν αυτό το δρομάκι μπορεί να είναι άσημο, αλλά είναι το πιο πολυσύχναστο δρομάκι της Ζαχάρως. Το έχουν διαβεί χιλιάδες άνθρωποι, άλλοι για το τμήμα και άλλοι για να επισκεφτούν τα επάνω μαγαζιά της οδού Αρήνης.  Άνθρωποι κάθε καρυδιάς καρύδι, έντιμοι, ανέντιμοι, ρουφιάνοι και παραρουφιάνοι, καρφιά και ...πρόκες,  (1)
       Υπόψη σε αυτό το δρομάκι έχουμε πάλι αφιερώσει ολόκληρη ανάρτηση [κλικ  ΕΔΩ ] Ο λόγος ήταν γιατί αναρωτιόμαστε για την πλήρη εγκατάλειψη και από τον Δήμο αλλά και την Αστυνομία. 
ΤΏΡΑ
      Τότε λοιπόν, πριν 5 χρόνια παρακαλώ, τονίζαμε: Αυτό όμως το στενό είναι ντροπή πρώτα για τη δημοτική αρχή αλλά και την αστυνομία που ανέχεται μια τέτοια κατάσταση. Τόσα χρόνια που το θυμάμαι, χάθηκε να ρίξουν λίγο τσιμέντο; Εδώ έστρωσαν με άσφαλτο όλα τα κοτέτσια για τους ευνόητους λόγους κι αυτό που είναι κεντρικό και ίσως το πιο πολυσύχναστο σημείο του δήμου το χειμώνα βάζουν σανίδες για τα λασπόνερα.
Και κάναμε την ευχή στη νέα χρονιά να δείξουν ενδιαφέρον και να το φτιάξουν. 
Δυστυχώς φωνή βοόντος εν τη ερήμω..
Τ’ αγγειά  γενήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι
των κερατάδων τα παιδιά γενήκαν καπετάνιοι.
(1) Και όπως έχουμε αναφέρει (κλικ ΕΔΩ)  τέτοια φρούτα υπεραφθονούν  στη Ζαχάρω...Μου έχει μείνει γιατί μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, μια περίπτωση στην μεταπολίτευση που έγινε γνωστή κατόπιν δικαστικής εμπλοκής, . Κάποιος ελεεινός κύριος τότε ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και νυν ..ευπόληπτος πολίτης άνευ της παραμικρής υποψίας,  κάρφωσε πολύ νεώτερο συμπαίκτη του στην κυριολεξία γιατί λέτε:   Επειδή τότε στη έντονα πολιτικοποιημένη εποχή έγραφε συνθήματα της ΚΝΕ σε τηλεφωνικούς θαλάμους.. Βεβαίως ο.Κνήτης αθωώθηκε αλλά η ρουφιανιά έμεινε κι ακόμα επιπλέει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου