theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια στους πατριώτες «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ» (Γιαννιτσοχωρίτες ντε και ξαδέλφια)


Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και εφέτος οι "Θεατρικές Επιχειρήσεις Αφοι Τάγαρη"
με τα 5 κεντρικά θέατρα της Αθήνας , για όλους τους πατριώτες του δήμου Ζαχάρως, κάνουν ειδικές προσφορές {με απλή δήλωση στο ταμείο!}

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ
Καρόλου 18, 104 37 Αθήνα Τηλ. 21052.29519-210 52.21.767
C:\Users\Ο.Θ.Ε Αφοι Ταγαρη\Desktop\ΖΟRBAS\ZORBAS\ΖΟΡΜΠΑΣ.JPG

«ΑΛΕΞΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ»
«ΑΛΕΞΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ»
του Νίκου Καζαντζάκη
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Διασκευή: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής  
Στο ρόλο του Αλέξη Ζορμπά ο Γρηγόρης Βαλτινός
«Ο Ζορμπάς μ΄ έμαθε ν’ αγαπώ τη ζωή και να μη φοβούμαι το θάνατο…»
ΤΙΜΗ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ 17 ΕΥΡΩ


Η αγάπη

και το πάθος για τη ζωή της παρορμητικής φυσιογνωμίας του Αλέξη Ζορμπά μιλάει κατευθείαν στην καρδιά του θεατή και του μεταφέρει τα πανανθρώπινα νοήματα της αληθινής ψυχής που δεν γνωρίζει σύνορα. Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη που ταξίδεψε τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου πρωταγωνιστεί στην παράσταση και προκαλεί μοναδικά συναισθήματα συγκίνησης και ψυχικής ανάτασης για μια Ελλάδα που είναι ακόμα ζωντανή. Πρωταγωνιστούν:
Γρηγόρης Βαλτινός, Ταμίλα Κουλίεβα, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ρένος Ρώτας, ο Τάκης Παπαματθαίου και ο Νίκος Βερλέκης Παίζουν οι:
Γρηγόρης Σταμούλης, Στέλλα Γκίκα, Γιώργος Παράσχος, Άννα Μονογιού
Συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Κωνσταντίνος Γιουρνάς, Βασίλης Ζαϊφίδης, Βασίλης Λέμπερος, Αλεξία Μουστάκα, Αρετή Πασχάλη, Δέσποινα Πολυκανδρίτου,  Μαριαλένα Ροζάκη, Αλέξανδρος Σιάτρας, Γιώργος Τσούρμας, Νικορέστης Χανιωτάκης, Χριστίνα Ψάλτη.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 19:00,Πέμπτη στις 20:00, Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 – 21:15  και Κυριακή στις 17:30  
C:\Users\Ο.Θ.Ε Αφοι Ταγαρη\Downloads\Ti zoume_Poster.jpg

“Τι Ζούμε; “
Κείμενα: Λάμπρος Φισφής 
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης 
Ερμηνεύουν: Γιώργος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Αλεξάνδρας Ούστα, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Λάμπρος Φισφής, Ειρήνη Ψυχράμη. 
ΤΙΜΗ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ 13 ΕΥΡΩ
Ελλάδα του σήμερα. Ένας μάγκας ταβερνιάρης με ψυχή, μια γριά σε απόγνωση, ένα φιλοσοφημένο πρεζάκι, ένα κοριτσάκι ερωτευμένο με τον Ντάνο, ένας Γκέι- Χωριάτης-Αλβανός, μια πληγωμένη Ελλάδα και το αθάνατο Κέφι σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της ζωής μας, σατιρίζουν αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ, χαρίζουν γέλιο μέχρι δακρύων και μας θυμίζουν από τι είμαστε φτιαγμένοι! Μέχρι που κάτι γίνεται και άπαντες βρίσκουν έναν άδοξο θάνατο. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στα πρώτα… 7 λεπτά της επιθεώρησης. Αλλά πάνω από όλα… … θα περάσουμε ένα δίωρο γελώντας και, αν είμαστε τυχεροί, θα δώσουμε μια αισιόδοξη απάντηση στο ερώτημα «Τι Ζούμε;».
Κυριακή στις 21.30 ,Δευτέρα, Τρίτη στις 21.00 

ΘΕΑΤΡΟ ΖΙΝΑ
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74 , Αθήνα  2106424 414 – 210 6424 4424
C:\Users\Ο.Θ.Ε Αφοι Ταγαρη\Desktop\zina\pastedImage.png
«Παράξενο Ζευγάρι»
Του Νηλ Σάιμον
Σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη
ΤΙΜΗ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ 14 ΕΥΡΩ

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του.
Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…
Παίζουν και οι Βάσω Γουλιελμάκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Χαζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ερμόλαος Ματθαίου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 19.30, ΠΕΜΠΤΗ 20.00, ΠΑΡ 21.00, ΣΑ 18.00-21.00, ΚΥ 18.00-21.00

ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Καπνοκοπτηρίου 8 , Αθήνα 2108256838
C:\Users\Ο.Θ.Ε Αφοι Ταγαρη\Desktop\proskinio\002.jpg

«ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»
Των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος
ΤΙΜΗ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ 15 ΕΥΡΩ

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Σταύρος Μαρκάλας, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου.
Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά.Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει!! Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας ‘σοβαρότητά’ μας.
Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος.  Η προϋπόθεση είναι η  χαρά των ανθρώπων της σκηνής
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19.00, Πέμπτη 20.00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18.00 και 21.00,Κυριακή 18:00
ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ
Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα 2103648303
Mamma Mia!
των Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus & Catherine Johnson
Απόδοση κειμένου-στίχων-σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
MAMMA MIA πώς ν’ αντισταθώ… ΞΑΝΑ!
στο Θέατρο Ακροπόλ από τις 26 Οκτωβρίου
Η ιστορία ξεκινάει όταν η κόρη της Donna, Sophie αναζητά τον πραγματικό της πατέρα για να τον καλέσει στο γάμο της. Τι θα συμβεί όταν αντί για έναν, ανακαλύψει τρεις υπέροχους μπαμπάδες; Η Donna δεν έχει ιδέα για όλα αυτά και η περιπέτεια αρχίζει!
Πρωταγωνιστούν
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, Άκης Σακελλαρίου, Demy, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου και ο Άρης Μακρής. Βασίλης Αξιώτης, Μαρία Βασιλάτου, Βαρβάρα Νεμπή, Μάριος Χατζηαντώνη, Μανώλης Θεοδωράκης, Ασπασία Λαιμού, Μάριος Μαριόλος, Ιουλίτα Μωσαίδου, Νάντια Τόλιου, Γιάννης Πλιάκης, Σεργκέι Γκριτσένκο και η Θέμις Μαρσέλλου
Ορχήστρα:
Διεύθυνση Ορχήστρας - Πιάνο: Ηλίας Καλούδης
Πιάνο - Synth: Γιώργος Κονής,Πιάνο - Synth: Νικόλας Γουάστωρ,Ηλεκτρική - Ακουστική κιθάρα: Χρήστος Γκάτσος
Ηλεκτρική - Ακουστική κιθάρα: Γιώργος Κατσαμάκης,Μπάσο: Κώστας Αρσένης,Τύμπανα: Γιώργος Μούρτος
Κρουστά: Αθανασία Γκούβερη
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:  Τετάρτη 18:30, Πέμπτη και Παρασκευή 21:00,  Σάββατο 17.45 και 21:15,
Κυριακή 17:00
ΤΙΜΗ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ 15  ΕΥΡΩ Μέχρι 14/1/2018

«Τσάρλι Τσάπλιν»
C:\Users\Markella\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Τσάπλιν Ζούλιας 2.jpg
Του Daniel Colas
για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας
Στο ρόλο του Τσάρλι Τσάπλιν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης
ΤΙΜΗ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ 13 ΕΥΡΩ
Στο έργο ξεδιπλώνεται με αριστοτεχνικό τρόπο και καταιγιστικό κινηματογραφικό ρυθμό όλο το παρασκήνιο της μυθιστορηματικής ζωής του αγαπημένου σε όλη την υφήλιο αλητάκου «Σαρλώ», που στιγμάτισε την εξέλιξη του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Ο Τσάρλι Τσάπλιν ξεκίνησε ένα πάμπτωχο ορφανό παιδί του δρόμου, για να εξελιχθεί σε ένα διάσημο και πάμπλουτο καλλιτέχνη παγκόσμιας αναγνώρισης. Η ζωή του ήταν γεμάτη αντιθέσεις, ανατροπές, έρωτες, με στοιχεία ενός τρελού παραμυθιού.
Πρωταγωνιστούν:
Μαρίνα Ψάλτη, Τζένη Θεωνά, Χρήστος Σπανός, Σωκράτης Πατσίκας και ο Γιώργος Κωνσταντίνου
Παίζουν οι: Βασίλης Χαρίσσης, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, James Rodi, Φοίβος Παπακώστας, Μυρτώ Σχοινοπλοκάκη
Ημέρες και ώρες παραστάσεων Κυριακή 21.15, Δευτέρα 20.00, Τρίτη 21.00

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ
Αγίου Μελετίου 61, Αθήνα 2108640414 - 2108640452
C:\Users\TagarisOffice-\Desktop\ΕΞΥΠΝΑ ΜΙΚΡΑ ΨΕΜΑΤΑ\K171022_1194arb.jpg

«ΕΞΥΠΝΑ ΜΙΚΡΑ ΨΕΜΑΤΑ»
Του Τζο Ντι Πιέντρο
Σκηνοθεσία / Διασκευή : Πέτρος Φιλιππίδης

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Αλμπέρτο Φάις, Δανάη Σκιάδη.

ΤΙΜΗ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ 13 ΕΥΡΩ
Οικογένεια σε κρίση, αλλά όχι από κει που θα το περιμέναμε… Η πολύ δυναμική μαμά και ο γλυκύτατος μπαμπάς, πολλά χρόνια μαζί, έχουν μια εξαιρετική σχέση. Ο σχετικά νιόπαντρος γιος και πρόσφατα μπαμπάς, «ρίχνει την βόμβα»: έχει ερωτευτεί την personal trainer του στο γυμναστήριο και είναι έτοιμος να τινάξει τον γάμο του στον αέρα..! Η γυναίκα του δεν ξέρει τίποτα, κάνει όνειρα και κοινές διακοπές και ρομαντικά ταξίδια.
Οι γονείς και κυρίως η μαμά, αναλαμβάνουν δράση.. Καλούν το ζευγάρι στο σπίτι για δείπνο και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι επακολουθεί…
Το εξαιρετικό κείμενο και η έξυπνη ανατρεπτική πλοκή κάνουν το έργο πολύ αστείο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Γιατί Τα Έξυπνα Μικρά Ψέμματα  προχωρούν πέρα από την κωμωδία, σε ένα έργο με βάθος, δύναμη και προεκτάσεις, με θέμα τις διαπροσωπικές σχέσεις και την οικογένεια:  Τι θυσιάζουν οι γονείς –κάθε ηλικίας – για να κρατήσουν την συνοχή της οικογένειάς τους?? Και μέχρι που μπορούν να φτάσουν?? Πόσο μικρά, ή πόσο έξυπνα μπορούν να αποδειχθούν τα «ψέματα» τελικά??
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19.30, Πέμπτη 20.00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18.00 και 21.00,Κυριακή 19:30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου