theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑ-ΚΡΑ ΣΤΗ SUGARATOWN


Αποτέλεσμα εικόνας για εφετείο πατρώνΑποτέλεσμα εικόνας για εφετείο πατρών
         Τελικά η περιβόητη δίκη που είχαμε εξαγγείλει προχθές την Τετάρτη (κλικ ΕΔΩ) του Πανταζή στο Εφετείο της Πάτρας σχετικά για τη ρεμουλα-κομπίνα που έγινε για την αγορά του απορριματφόρου και την σχετική γνωστή  πολύμηνη καταδίκη όλων των εμπλεκομένων από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, διακόπηκε και θα συνεχισθεί στις 16-1-2018. Ο λόγος ήταν ότι δεν ενεφανίσθησαν οι δικηγόροι υπεράσπισης, Καβουρίνος και Τζίνη λόγω άλλης δίκης στον Πύργο. Σημειωτέον ότι ο Πρόεδρος του δικαστηρίου παρατήρησε με δριμύ τρόπο την αδικαιολόγητη απουσία καθότι προηγείται το Εφετείο΄και δήλωσε ότι η δίκη θα διεξαχθεί οπωσδήποτε  στη νέα ημερομηνία ανεξαρτήτως της παρουσίας των δικηγόρων ή όχι.
Αποτέλεσμα εικόνας για ποθεν έσχες
           Δεν άργησε να έρθει και άλλο μπουγιουρντί, στο χθεσινό Εφετείο υπήρχε και μια άλλη δικάσιμη για τον "πανμέγιστο" Πανταζή. Ακριβώς ήταν η δίκη με το νούμερο 9. Ο  κύριος δικάστηκε για την μη υποβολή του "Πόθεν Έσχες"  από το 2000 μέχρι και το 2011, που νομίμως όφειλε ως δήμαρχος. Η καταδίκη για αυτή την υπόθεση ήταν 16 μήνες φυλακή και 3000 ευρώ πρόστιμο και ήταν τελεσίδικη. Εδώ το αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, ο ίδιος Πρόεδρος ανέφερε ότι το 2002 ο κατηγορούμενος είχε καταθέσεις 12000 ευρώ, το 2010 είχε 56000 και το 2011 είχε 166.000, όλα αδήλωτα και μαύρα. 
   

          Βλέπετε τότε περίπου άρχισε η μεγάλη οικονομική κρίση της Ελλαδίτσας μας με τα μνημόνια και όλα τα σχετικά και όλες αυτές οι διαφοροποιήσεις ...εξηγούνται.
     Ξέρετε ποιον είναι το ανεξήγητο; Τα κάθε είδους τσιράκια,οι αυλοκόλακες και οι αχυράνθρωποι καλώς πράττουν, συμπαρίστανται και χειροκροτούν με χέρια και με πόδια, στο κάτω-κάτω έχουν συμφέρον και κάτι γλύφουν οι άλλοι όμως οι απλοί οπαδοί και υποστηρικτές γιατί δεν βλέπουν την αλήθεια;
       Γιατί προσλαμβάνουν τα εκκωφαντικά κρα-κρα σαν απλά κελαϊδήματα;
       Τούτα τα τραγελαφικά συμβαίνουν μόνο στη Ζαχάρω και πουθενά αλλού.
      Sugartown με τα όλα της!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου