theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ο ΝΤΑΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ...Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ...ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ!!! [3]

  
η εικόνα προφίλ του Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος  Όπως ενημερωθήκατε από την προηγούμενη σχετική ανάρτηση της Παρασκευής (κλικ ΕΔΩ) στην όλη διαδικασία έχει μπει γερά και ο φίλος Κώνστ. Οικονομόπουλος (1) και με την κυρά του μάλιστα την καλή μας Σούλα(19 στη γεωμετρία, έτσι δεν είναι Σούλα;) . Έτσι μετά τα μεσημεριανά σχόλια της Παρασκευής περί αδυναμίας επίλυσης λόγω έλλειψης κάτι από τα δεδομένα ξαφνικά δημοσιεύει τροπαιούχος τη λύση ότι η ζητούμενη γωνία είναι 30 μοιρών. Έτσι λοιπόν έχουμε δυο "λύσεις", μία του Αντώνιου του Κυπαρισσέως με  20 μοίρες και μια του ΟΙκονομόπουλου του Τρανηλακακιώτη με 30 μοίρες. 

   
     Επειδή δε ξέρουμε από τον αρχικό "'εμπρηστή", τον Νταραίο ότι η γωνία, η πολυζητούμενη "νύφη" είναι 20 μοιρών, τότε η λύση Οικονομόπουλου (2) κάποιον λάκκο έχει η φάβα και κάπου έχει λάθος. Η δε λύση Αντώνιου θα επικυρωθεί ή όχι οσονούπω....Βεβαίως με το  ανάλογο έπαθλο!!! 

(1)   Τέτοια μουστάκα είχε και ο πατέρας του ο μακαριστός Νίκος, ο οποίος μαζί με τον κουμπάρο του τον αξέχαστο Παπαλέξη πρωταγωνίστησαν εκείνα τα θρυλικό Χοιροστάσιο στην Τρανηλάκα (κλικ ΕΔΩ, ,ΕΔΩι ......)
(2) Συμφωνήσαμε δε από την Παρασκευή να μου στείλει τον τρόπο που έφτασε σε αυτή τη λύση, αλλά ακόμα περιμένω. Ίδομεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου