theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικο συμβουλιο ζαχαρως      Την ίδια μέρα (16-1-17) που έγινε το Εφετείο με τις γνωστές καταδίκες, το βράδυ στη Ζαχάρω έγινε δημοτικό Συμβούλιο. Φυσικά οι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής, αν και μουδιασμένοι, αντέδρασαν στην προτροπή της αντιπολίτευσης προ ημερησίας διατάξεως να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τη δίκη  και τη μεγάλη υλική ζημιά του δήμου (2). 
    Αξίζει να αναφέρουμε ότι πιο έντονα αντέδρασαν οι δυο αντιδήμαρχοι Αθηνά Γαλάνη-Στολάκη και ο Λάκης Λαμπρόπουλος. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η εξαγγελία του πρόεδρου του δ.σ. Νίκου Χαραλαμπόπουλου ότι η υπόθεση δεν έχει λήξει αλλά θα γίνει προσφυγή στον Άρειο Πάγο. Εκεί σίγουρα ...θα βγούνε πιστόλια!!! (2)
        Πάντως όπως μάθαμε από έγκυρη πηγή στο επόμενο δ.σ. θα δοθούν εμπεριστατωμένες απαντήσεις από τη δημοτική αρχή για όλα τα θέματα που την καταγγέλλουν.

Με την ευκαιρία της αναφοράς στο δήμο, δεν ξέρω εάν η δημοτική αρχή έχει ενημερωθεί, οι χθεσινές εφημερίδες αναφέρουν ότι: "Το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοίνωσε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, ότι «αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια, η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης σχεδίων στη Δράση «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020″.
κλικ ΕΔΩ

 (1) Σύμφωνα με τον Αλεξανδρόπουλο στη συνέντευξη με τον Νοδάρο, η ζημιά του δήμου ήταν περί τις 70000 ευρώ (41000 η ...αγορά και 28000 τα έξοδα επισκευής. 
  (2) ¨Οι περισσότεροι της δημοτικής αρχής, καλύτερα όλοι, πιστεύουν ότι υπήρξε πλάνη των δικαστών και υποστηρίζουν ότι ο δήμος δεν έχασε από την όλη υπόθεση μια και η τιμή ενός μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου κυμαίνεται γύρω στις 180000.  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου