theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

.ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

        Κοντά στους 18 μήνες πριν τις εκλογές άρχισαν οι "μαχαιριές" στον νομό μας με τη Ν.Δ.και μάλιστα κάτω από τη μέση... Και τι δεν έχουν να δουν τα μάτια μας μέχρι τότε...   Βαστάτε Τούρκοι τα άλογα...
 Ιδού τι καταγγέλλει η πρώην Βουλευτής Διονυσία Αυγερινοπούλου με ανάρτησή της στο FB για ένα στέλεχος του κόμματος, που θα ήθελε αλλά δεν είναι βουλευτής, ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για το πρόσωπό της:
Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Επειδή κάποιος "φίλος" που θα ήθελε να είναι υποψήφιος Βουλευτής στο Ν. Ηλείας, αλλά δεν είναι, διασπείρει εδώ και καιρό ότι εγώ θα είμαι υποψήφια στην Ευρωβουλή και όχι στον Νομό μας και το λέει σε όλους, έως και στους συγγενείς μου, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

      Δεν μπορώ να κατανοήσω σε ποιον κατευθύνονται τα βέλη. Πάντως το πιο πιθανό είναι αυτό το "στέλεχος" να είναι από την εδώ μεριά, την Ολυμπία, πράγμα που διαφαίνεται έξυπνα από τους...συγγενείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου