theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παράταξης Ν.Ε.Δ.Α Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλίας

 H AΓΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ Η 
ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
  
Ν.Ε.Δ.Α                                           Ζαχάρω 23.1.2018
         Άλλη μια «κομπίνα», άλλη μία καταδίκη σε βάρος του Δήμου Ζαχάρως, η αξιοπιστία του οποίου πλήττεται καθοριστικά από τέτοιου είδους συνεχιζόμενες και αλλεπάλληλες συμπεριφορές... 
      Με δεδομένο ότι και πάλι υπήρξε αγωνιώδης προσπάθεια για την απόκρυψη της νέας δικαστικής εξέλιξης, η παράταξή μας, οφείλει να ενημερώσει σήμερα το λαό της Ζαχάρως και της Φιγαλίας όπως και κάθε Ηλείο πολίτη για τα εξής: 
      Aπό το Εφετείο Πατρών καταδικάστηκαν ομόφωνα και τελεσίδικα ο επικεφαλής και μέλη της ηγετικής ομάδας του Δήμου Ζαχάρως και ειδικότερα:

- O Πανταζής Χρονόπουλος του Χρήστου, πρώην Δήμαρχος, σε 18 μήνες φυλακή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. 
- Ο Γιώργος Μπάμης του Παναγιώτη πρώην αντιδήμαρχος, δήμαρχος την περίοδο 2011-2014 και Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ζαχάρως επί οκταετία, σε 12 μήνες φυλακή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. 
- Ο Δημήτρης Χρονόπουλος του Αθανασίου, πρώην δημαρχεύων, σε 18 μήνες φυλακή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. 

      Το Εφετείο και στο β’ βαθμό τους καταδίκασε γιατί οι δύο πρώτοι εφοδίασαν το δήμο Ζαχάρως με απορριμματοφόρο αυτοκίνητο αξίας, κατ’ εκτίμηση του τελωνείου Τρικάλων, μικρότερης των 8.500 ευρώ ενώ ο δήμος Ζαχάρως πλήρωσε σε μετρητά 40.590 ευρώ, από τα οποία ο έμπορος ομολόγησε ότι έλαβε μόνο τα 7.500 ευρώ για την πληρωμή του ΦΠΑ του αυτοκινήτου. Σε πιανού την τσέπη πήγαν τα υπόλοιπα 33.000 ευρώ;
       Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του ότι το απορριμματοφόρο παρέμεινε ακινητοποιημένο τρία (3) ολόκληρα χρόνια, διότι πρώτον δεν είχε έγγραφα εκτελωνισμού και δεύτερον ήταν σάπιο… 
       Για να κυκλοφορήσει ο δήμος πλήρωσε επιπλέον για επισκευές το ποσόν των 26.000 ευρώ δηλαδή σύνολον 66.590 ευρώ. Αίσθηση έκανε, ότι για την επισκευή του καταναλώθηκαν 37,5 ολόκληρα τετραγωνικά μέτρα λαμαρίνας. Προστατεύστε τον Δήμο...
     Ο δήμαρχος κ. Ν. Φάμελος, και με την ιδιότητα του συνταξιούχου στρατιωτικού έχει υποχρέωση να προστατεύσει το δήμο και να μην επιτρέπει την είσοδο στο γραφείο του δημάρχου στους καταδικασμένους που διέπραξαν το ατιμωτικό αδίκημα της Απιστίας στην Υπηρεσία με ελάττωση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
   Οφείλει επίσης να ασκήσει άμεσα αγωγή οικονομικής  διεκδίκησης από τους καταδικασμένους για την αποκατάσταση  της οικονομικής ζημίας του δήμου.
      Συνιστούμε επίσης στους έντιμους δημοτικούς υπαλλήλους του δήμου Ζαχάρως, για να διαφυλάξουν τη νομιμότητα και να προστατεύσουν την εντιμότητά τους, να μην συνεργάζονται με τα άτομα που σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ζημίωσαν οικονομικά το δήμο και διέσυραν για άλλη μία φορά με τις πράξεις τους τον τόπο μας.
    --------------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΜΠΙΝΑ 
{Ο προμηθευτής τα ξέρασε όλα και ο Πανταζής παραπέμπει την υπόθεση που βγάζει μάτια στον Άρειο Πάγο.}


[Περσινό το ξέρασμα αλλά επίκαιρο]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου