theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗΣ : Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ....[ΜΕΡΟΣ 2ο].ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σε αυτό μιλάει για τα σκουπίδια και την Εταιρεία Αλληλέγγυας Οικονομίας ο "ΑΠΟΛΛΩΝ" (1) και στο τέλος κάνει μια νύξη στο πρόβλημα των δρόμων στα πάνω χωριά με τη λιάρα κατσίκα που ανέφερα .....



   Στην απάντηση του 1ου μέρους στον πολύφημο Πανταζή τόνιζα το λαϊκίστικο και αλαζονικό του ντελίριο. Τώρα με τούτη τη φορά πραγματικά αναρωτιέμαι τι από τα δύο συμβαίνει, ή μας θεωρεί ότι είμαστε όλοι ανόητοι και χάνοι ή ο άνθρωπος έχει πάθει την πλάκα του. Ματηπαναγια δεν γνωρίζω πώς να το ονοματίσω, υποθέτω ότι είναι ένα είδος μαρμαρυγής στο μυαλό.
  Ακούτε τι λέει, δεν ξέρω αν τα πιστεύει ο ίδιος, αλλά είναι σίγουρος ότι τα πιστεύουμε όλοι οι άλλοι. Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια φανφάρα και μεγαλοστομία μετά ..σιγουριάς, ακόμα και σε αυτό ότι εκτός από την τεράστια ελάφρυνση που θα έχει ο δήμος συνάμα με μεροκάματα των 15 ευρώ θα εξαλείψει την μικροεγκληματικότητα της περιοχής.
    Υποστηρίζει λοιπόν, για το καλό μας πάντα, ότι όλους μας συμφέρει η ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών στην εταιρεία Αλληλέγγυας Οικονομίας ο " ΑΠΟΛΛΩΝ', γιατί η επιβάρυνση του δήμου 555.000 ευρώ ετησίως και αυτοί αναλαμβάνουν με 308 χιλιάρικα. Εάν δε η σύμβαση υπογραφεί μέχρι της 30 Απριλίου τότε το ταμείο της Αλληλέγγυας Οικονομίας θα μας επιχορηγήσει με το 80%, οπότε θα στοιχίζει 62.000 το χρόνο. Υσχυρίζεται ότι το ορίζει ο νόμος, ποιος νόμος; Πιασ τ΄αβγό και κούρευτο..
  Καταρχάς δεν υπάρχει καμία μα καμία οικονομοτεχνική μελέτη για το θέμα και δεν εξετάζω καν την ταυτότητα της εν λόγω εταιρείας αν και η μείζων αντιπολίτευση κατήγγειλε την ασάφεια και την αοριστία της βάσει των λεγομένων του εκπροσώπου της εταιρείας στο σχετικό  Δ.Σ. 


      Μα είναι δυνατόν να υπάρχει οποιοσδήποτε εχέφρων 
άνθρωπος και να πιστέψει τέτοια πράγματα;

   Ας υπενθυμίσω και αυτό. Προχθές λοιπόν στις 16-3-17 έγραφα ότι υπάρχει προϊστορία. Τον Ιούλιο του(14-7-14) πάλι σε έκτακτο Δ.Σ οι λεβέντες αποφάσισαν  Την υπογραφή σύμβασης με εκπρόσωπο εταιρείας η οποία για μια 25ετία θα διαχειρίζεται τα απόβλητα και τα απορρίμματα του δήμου. Ο δήμος θα έχει μόνο την υποχρέωση της συλλογής και της αποκομιδής των σκουπιδιών στη μονάδα της εταιρείας και από εκεί και πέρα έχει να κάνει η εταιρεία με τους υπεργολάβους της....... και τότε διατυμπάνιζαν με μέγα πάθος την περίπτωση της δεματοποίησης (κλικ ΕΔΩ) με αποκορύφωμα τη βεβαίωση του προέδρου του Δ.Σ του δήμου: 
    ότι σε λίγους μήνες θα τοποθετηθεί δεματοποιητής (στην Αγία Παρασκευή ή στο νταμάρι ή κάπου αλλού) μέχρι να λειτουργήσει η Τριανταφυλλιά και έτσι το  πρόβλημα θα λυθεί. Ήταν δε τόσο καθησυχαστικός και κατατοπιστικός στις διαμαρτυρίες των περιοίκων που τα έφερε όλα μέλι γάλα.Το βασικό του επιχείρημα ήταν ότι άλλο Δεματοποιητής και άλλο σκουπιδότοπος. Είπε και το άλλο ευφάνταστο και καταπληκτικό. Τα υγρά της αποσύνθεσης, τα ζουμιά θα μαζεύονται και θα ρίχνονται στον βιολογικό. [Υπάρχει σχετικό βίντεο]
    Μπούρδες δηλαδή στο τετράγωνο!  
    Τότε πολύ εύστοχος ήταν ο τίτλος της σχετικής ανάρτησης: 
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: ΟΙ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ
  και τόνιζα Δεν κάνω πλάκα, διαβάστε μόνοι σας και θα εκπλαγείτε κλικ ΕΔΩ ή καλύτερα θα μουτζώνετε με χέρια και με πόδια!!!
  Μετά από όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν χρειάζεται να προσθέσω οτιδήποτε άλλο.
      Για το θέμα της αγροτικής οδοποιίας που απλώς αναφέρεται στο τέλος έχω απαντήσει με στοιχεία στις 7-3-18  ( κλι ΕΔΩ ).(2) 

(1) Ωραίο όνομα, γιατί όμως δεν το έβαλαν Επικούριος; Δεν θα πήγαινε καλύτερα;
(2)  Για δε τη λιάρα γίδα που αναφέρεται και τόσο τον πείραξε, εντάξει τη σφάζουμε και πέρα βρέχει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου