theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

Από τη συγκέντρωση συμπαράστασης στο χώρο εργασίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας Δήμου Ζαχάρως παρόντες   ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Ύπαλλήλων δήμων Πύργου, Κρεσταίνων & Ζαχάρως, ο Κ. Αλεξανδρόπουλος.  σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και ο Χρ. Γιαννόπουλος από την ελάσσονα αντιπολίτευση. Σημειωτέον παρών και ο Δ/ντής του διοικητικού προσωπικού του Δήμου Θωμάς Δράκος (!) 

  Η κινητοποίηση των εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου είναι άμεση καθότι το καζάνι βράζει (2) με την απλή, αλλά βροντώδη   εξαγγελία ότι  η αποκομιδή των απορριμάτων θα δοθεί σε "ιδιωτική Εταιρεία". Παρότι και αυτή η περίπτωση, όπως εκείνες των κόκκινων δανείων  και της μεταβολής του χαρακτήρα της ΔΕΥΑΖ (λύσης και ενσωμάτωσής της  στο δήμο) είναι πομπώδης φανφάρα και πομφόλυγα, λόγια στον αέρα, λήφθηκε, εντελώς δικαιολογημένα, σαν άμεσος κίνδυνος να χάσουν τη δουλειά τους (3)
    Πληροφορήθηκα λοιπόν από τον κύκλο τους ότι προχωρούν σε αναπροσαρμογή  και κλιμάκωση του αγώνα. Προετοιμάζουν να προβούν άμεσα σε μια συγκέντρωση στην πλατεία της πόλης και μετέπειτα σε μια πορεία, συλλαλητήριο μέχρι το Δημαρχείο.  
   Βεβαίως όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί δημότες θα συμπαρασταθούν με την συμπαράταξή τους. (4) 
   Σε κάθε μορφής διεκδικήσεις, κινητοποιήσεις και κοινωνικούς αγώνες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το πρώτο θετικό είναι η ευαισθησία και η συνειδητοποίηση των ίδιων των εργαζομένων πόσω μάλλον των εργαζομένων στην καθαριότητα, που είναι οι έσχατοι και πιο αδικημένοι, ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ.
Ποιος αμφιβάλλει ότι είναι 
                ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ;  


(1) Κάποτε σε μια απεργία των Γεωτεχνικών στην Πάτρα ο Δ/ντής δεν έλαβε μέρος γιατί είπε ότι είναι Δ/ντής... Ήταν και αριστερός!

(2) Τα πράγματα αγρίεψαν, αφού θέση πήρε και η ΑΔΕΔΥ (κλικ ΕΔΩ)

(3)  Οι περισσότεροι εργαζόμενοι του δήμου των άλλων κλάδων, διοικητικοί και τέτοιοι δεν συμπαραστάθηκαν και ...πούλησαν τη συνείδησή τους για ένα ψωρομεροκάματο... Κρίμα τέτοιας μαϊμού αλληλεγγύης είναι και η εταιρεία Αληλλέγγυας Οικονομίας που ευαγγελίζονται οι Λεβέντες!!!
(4) Ετούτη η περίπτωση τι σας θυμίζει; (κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου