theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΙ Η ΓΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

       Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην ανάρτηση για τα θα και θα και τις αρλούμπες που εξήγγειλε ο μέγιστος Δομέστικος της περιοχής (κλικ ΕΔΩ)αν όχι της χώρας κ. Πανταζής και άκουσα ένα παλιό βίντεο από το Κουτί της Πανδώρας. 
   Τότε το μεγάλο θα ήταν για δωρεάν οικόπεδα στο Χρυσοχώρι σε μια περιοχή που ανήκε στην πρόνοια. Και τι δεν έταζε; 

 "Φανταστείτε,  να έρθουν 100 άτομα  και να κτίσουν, 
τι μεγάλη ανάπτυξη θα πάρει η περιοχή" 
έλεγε με το θράσος και δεν ξέρω με τι άλλο τον διακρίνει. 
     Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα...........  
   Τότε λοιπόν ήταν το ορεινό θέρετρο, τώρα είναι το 
Κέντρο Πολιτισμού και εκπαίδευσης  στις παλιές αποθήκες που θα προσεγγίσει φοιτητές και θα αποτελέσει παράγοντα αναπτυξιακό για το Δήμο και θα αλλάξει τη Ζαχάρω.   
Έτσι δεν είπε; 
    Σίγουρα ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζει. Εγώ πιστεύω και τα δύο και ο Πανταζής είναι μέγας λαϊκιστής και λαοπλάνος αλλά και ο γιαλός, όσοι τον ακολουθούν είναι ......πρόβατα. Ιδού το σχετικό Βίντεο, ακόμα και  άλλα δυο ....τραγελαφικής εμπνεύσεως και εφαρμοσμένης ...ντροπής!!!

   Για δε την οδοποιία  που διατυμπάνισε μεγαλοπρεπώς στην κοπή της πίτας ως τετελεσμένο έργο,  όλοι μιλάνε για ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και βόμπα που θα εκραγεί. Και εδώ δεν έχει πιάσ' τ΄ αβγό και κούρευτο, καθότι  τα 500.000 ευρώ του Μολυβιάτη δεν έκαναν φτερά και κρύφτηκαν σε μια σπηλιά στη Βουνούκα και άντε βρέστα. Αλλά τα άρπαξε  η γνωστή λιάρα  γίδα που γυρίζει σε όλα τα χωριά και μάλιστα με μια μεγάλη κουδούνα!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου