theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗ "ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ"

    Επανερχόμαστε πάλι στη "βραδιά των Άσσων" Η προκλητική πρόκληση του Πανταζή, ών έκπτωτος και καταδικασμένος πολλαπλά από τον νόμο και η τιμητική του παρουσία, από τους διοργανωτές της εκδήλωσης [Βαρουξής ντε, ο Μπερλουσκόνη της Ηλείας] ήταν αναμενόμενη σύμφωνα με την αβανταδόρικη εύνοια που έχουν επιδείξει τόσα χρόνια απέναντί του. Πάει στον κόρακα, έτσι επέλεξε και έτσι έκανε  ο μεγαλο-εκδότης.Γούστο του και καπέλο του! 
    Το μέγα θέμα για όποιον θέλει και υπερηφανεύεται ότι είναι Αριστερός είναι οι Συριζέοι υπουργοί, βουλευτές και στελέχη που όχι μόνον αποδέχθηκαν και ανέχτηκαν αυτή την σαπίλα και παρανομία αλλά ήταν όλο χαριεντισμούς  και χαμόγελα. Θυσίασαν μια μεγάλη αρχή χάριν μιας φτηνής δημοσιότητας. Δυστυχώς...
     Όπως σας λέγαμε και προχθές αποστείλαμε μηνύματα, καταγγελτικές διαμαρτυρίες και στους δύο Ηλείους  βουλευτές, Μπαξεβανάκη και Μπαλαούρα. Αφήνουμε είπαμε τον Βαρουξή στην .....χαρούμενη ευδαιμονία του.  Μέχρι αυτή την ώρα, 12 μ.μ μεσάνυχτα, δεν μας απάντησε κανείς. Θα μου πείτε ποιος την άφησε την τσίπα να τη βουτήξουν αυτοί!! 
     Αν δεν έχουμε ουδεμία απάντηση μέχρι το ΣΚ τότε θα καταγγείλουμε το αισχρό συμβάν στο γραφείο του ίδιου του Πρωθυπουργού και στην "καθημερινότητα " του Φλαμπουράρη.
   Ακούτε όμως τι υποστηρίζει ένα μέλος της νομαρχιακής:
        "Γιατί έχεις τέτοιες εμμονές" μου λέει με ύφος και στυλάκι αξιοζήλευτο. 
        Ναι ρε του λέω, είμαι εμμονικός με τις αξίες της νομιμότητας και της Δημοκρατίας.......
   Ο δε άλλος, υψηλότερο στέλεχος που παρευρέθηκε σε εκείνη την μεγάλη φιέστα, ακούστε τι μου είπε να σηκωθούν όλες οι τρίχες της κεφαλής σας: 
      :Τι ζητάς από μας, αφού τον έστειλε το δημαρχείο; 
        Να μην τον ψηφίζατε   για να μη βγει.....
Ω θεοί του Ολύμπου δεν άντεξα άλλο και του το έκλεισα το τηλέφωνο κατάμουτρα. Ίσως οι περισσότεροι φίλοι να μη πιστεύετε αυτή τη φαιδρότητα, όμως έχω τη σχετική ηχογράφηση, για αυτό τα τραπεζάκια μέσα!!!

3 σχόλια:

  1. Άσ’ τους κ. Θοδωρή
    12 ψήφους πείρανε από την πολυκατοικίας μας Σκίπη και Θησέως Καλλιθέα. Τώρα όλοι μας, η παρέα στο τάβλι λέμε στο καφενείο : Τώρα θα τους δώσουμε τα … μας.
    Και τώρα με τα γεγονότα στα σύνορα, οι γυναίκες μας βρίζουν χειρότερα από μας ......…σαν μανάδες.
    Δυστυχώς μας πρόδωσαν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν μπορούσες να γράψεις το ονοματάκι σου; Κρίμα..
      Όμως αυτά τα ...ανομήματα οπωσδήποτε δεν πρέπει να μας οδηγήσουν να φέρουμε πάλι το Μητσοτάκη με όλη του την ακροδεξιά κουστωδία. Αλίμονό μας.. Να σου πω και το άλλο: Τόσα χρόνια μας κυβερνούν τα τζάκια, Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης. Φτάνει πια....Όχι να πάμε με αυτούς που μας έχουν φέρει στο γκρεμό.

      Διαγραφή
  2. Φίλε ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ !! ή αιθεροβάμων ή τους χρωστάς ρουσφέτι !!
    Διάβασε να καταλάβεις…
    Οχι άλλο ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ,,,, !!!!

    «Μετά το νοσοκομείο Σαντορίνης και το διορισμό στη διοίκηση ενός ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ, ενός ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ και ενός ΠΩΛΗΤΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ, Ξανθός - Πολάκης ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ στη διοίκηση του Μεγαλύτερου Νοσοκομείου της χώρας «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ»έναν ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ γιατρό με ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 92% λόγω άγχους και κατάθλιψης!......»
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ! οχι άλλο ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ,,,,
    Το όνομά μου περιττό, γιατί δεν σου λέει τίποτα..
    Απλός πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή