theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

 ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 Πραγματικά δεν προλαβαίνουμε να ανοίξουμε την ομπρέλα μας και τα ανδραγαθήματα και οι πομπές  εν είδει πομπωδών φλυκταινών  πέφτουν ως καταρρακτώδης βροχή με κύματα με χαλάζι!.
  Δεν πέρασε λίγος καιρός μετά το μεγάλο φιάσκο με τα κόκκινα δάνεια  (κλικ ΕΔΩ ) και μπαμ σκάει η σαπουνόφουσκα με τη ΔΕΥΑΖ που αποφάσισαν τη λύση και την ενσωμάτωση της στον δήμο. Όλα στον αέρα χωρίς καμία νομική κάλυψη. Όπως αναμενόταν ακολούθησαν οι καρπαζιές από την ελέγχουσα αρχή με τις βροντώδεις  ακυρώσεις. 
   Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις να και η άλλη φανφάρα.  Στη συνέλευση της 28ης Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο της περιβόητης Sugartown και μάλιστα προ ημερήσιας διατάξεως αποφάσισε "Να προχωρήσει ο Δήμος Ζαχάρως στη σύμβαση και την συνεργασία, βάσει των  Νόμων, με την εταιρεία Αλληλέγγυας Οικονομίας Απόλλων, για την οργάνωση της εναλλακτικής διαχείρισης των Δημοτικών αποβλήτων και της ανακύκλωσης, σύμφωνα με τα παραπάνω,  διότι τα οφέλη είναι πολλαπλά." 
(Δες τις άλλες σημερινές αναρτήσεις). 
    Βεβαίως και η τελευταία θα ακυρωθεί παταγωδώς όχι μόνο για τους λόγους που αναφέρει η μείζων αντιπολίτευση (κλικ εδώ) αλλά γιατί είναι εντελώς ξεκρέμαστη, πράγμα που προσεχώς θα αποδειχθεί με την παράθεση των σχετικών νόμων.
 Ανεξαρτήτως πάντως εάν πρόκειται για φούσκα, ουροδόχο κύστη χοίρου, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους εργαζόμενους του δήμου μας που προβαίνουν σήμερα σε γενική απεργία με τη συμπαράσταση και των εργαζομένων στους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου