theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ....

      Στην ανάρτηση της Παρασκευής (κλικ ΕΔΩ) συνεχίσαμε να κριτικάρουμε έντονα τους Ηλείους βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ και τα τοπικά στελέχη και να τους επικρίνουμε δεόντως για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά τους στην πολυθρύλητη  "Βραδιά των ¨Ασσων".                  Επίσης τους στηλιτεύσαμε έντονα επειδή δεν είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας απαντήσουν, έστω  δυο γραμμές για το θεαθήναι.
     Στο τέλος δε της ανάρτησης παρέθεσα και μια - δυο φράσεις τοπικού στελέχους από τηλεφωνική μας στιχομυθία που τις χαρακτήρισα απαράδεκτες και έκανα νύξη για σχετική ηχογράφηση. 
    Αυτό λοιπόν το τελευταίο διαβάζοντάς το  ένας φίλος και σύντροφος από τη Ζαχάρω, γνωστός τοις πάσι  για την δημοκρατική του ευαισθησία, λάβρος μου τηλεφώνησε και με "ξέχεσε"  γιατί δεν δημοσίευσα την ηχογράφηση και έχω πολιτική υποχρέωση να το κάνω αμέσως, γιατί το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά καθαρά πολιτικό! Βέβαια να πω και το άλλο, μετά ήρθα σε επαφή και με κάνα δυο άλλους  συντρόφους που συμφώνησαν  οπότε και εγώ το ...μπουμπούνισα.  


     🙌 Θέλω δε να επισημάνω ότι τέτοια αρνητικά φαινόμενα από οποιονδήποτε, επουδενί δεν ΠΡΕΠΕΙ να διασαλεύουν την αμέριστη ένταξή μας στην Αριστερά και στον Σύριζα! Καθότι αυτή στηρίζεται σε πολιτικά και ιδεολογικά θεμέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου