theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΡΟΥΞΗ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΕΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ!!!


  Την προηγούμενη βδομάδα γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος προκλητικής αυθάδειας. Αναφερόμαστε στην περιβόητη και πολυδιαφημισμένη "Βραδιά των Άσσων" που διοργανώθηκε από την εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" (κλικ ΕΔΩ), όπου με πολλούς επώνυμους και επιφανείς είχε προσκληθεί  ως εκπρόσωπος του δήμου Ζαχάρως ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ δήμαρχος ο περιώνυμος Πανταζής. Μάλιστα όχι μόνο παραβρέθηκε αλλά τιμητικά επελέγη να είναι ένας από αυτούς που βράβευσαν τους Άσσους. Δυστυχώς αυτή η απαξίωση της νομιμότητας και της προκλητικής αυθάδειας  έλαβε χώρα μπροστά σε πολλούς κυβερνητικούς αξιωματούχους (1) που θεσμικά είναι οι κύριοι υπερασπιστές της νομιμότητας και της διαφάνειας σε όλες τις κοινωνικές βαθμίδες. 

     Μετά λοιπόν τον απόηχο αυτής της ...τελετής αλλά και τα απόνερα που προκάλεσε (κλικ ΕΔΩ) για την αυθάδικη πρόσκληση εμείς στείλαμε στον πατριάρχη του "Ομίλου Βαρουξή"  το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα:
       Κε Πρόεδρε, κε Διευθυντά
      Να με συμπαθάτε που πάλι σας γράφω από τη Ζαχάρω.
   Επί τη ευκαιρία της επιτυχημένης εκδήλωσης "Βραδιάς των ¨Άσσων" αλλά και της προκλητικής σας πρόσκλησης του έκπτωτου και πολλάκις καταδικασμένου από την δικαιοσύνη Πανταζή Χρονόπουλου, ως εκπρόσωπο του δήμου Ζαχάρως, 
  Παρακαλούμε να μας εξηγήσετε τους λόγους της εμφανέστατης ...αβανταδόρικης αντιμετώπισης του εν λόγω προσώπου από την εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" της οποίας προΐστασθε. 
   Είμαστε σίγουροι ότι θα μας απαντήσετε, όπως έχετε κάνει πάντοτε στο παρελθόν, οπότε εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε.  

    Σχετική παραλλαγή αυτού του μηνύματος, εν είδει καταγγελτικής διαμαρτυρίας απέστειλα και στους δύο Ηλείους, Συριζέους βουλευτές Μπαξεβανάκη και Μπαλαούρα που ενώ ήσαν παρόντες έκαναν την πάπια νομιμοποιώντας μια σκοτεινή παρανομία!!! 
       Ιδού το μήνυμα :
   Κύριοι Βουλευτές
   Σύντροφοι και φίλοι
  Να με συμπαθάτε αλλά πραγματικά εξεμάνην με την απαράδεκτη σιωπή σας στην «Βραδιά των Άσσων» της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», όπου στην προκλητική παρουσία του περιβόητου Πανταζή, ως εκπρόσωπος του Δήμου Ζαχάρως, ποιήσατε την νήσσαν! Αν και γνωρίζετε άμεσα ότι το εν λόγω άτομο είναι ΕΚΠΤΩΤΟΣ και πολλάκις καταδικασθείς τελεσίδικα από την ελληνική δικαιοσύνη και δεν έχει καμία θεσμική θέση στο δήμο.
  Επειδή λοιπόν αυτή σας η αντιμετώπιση έχει υπάρξει και άλλες φορές, στην αβανταδόρικη εύνοια όλων των τοπικών ΜΜΕ, σας επισημαίνω ότι πολλοί δημότες στη Ζαχάρω έχουν εκπλαγεί και πνέουν μένεα εναντίον σας.
 Και επειδή η Αριστερά έχει ύφος και ήθος, ως σύντροφοι και φίλοι, δικαιολογημένα  απαιτούμε τη δική σας απάντηση!


Η αποστολή των μηνυμάτων έγινε χθες το απόγευμα αλλά 
μέχρι τώρα ΔΕΝ μου έχει απαντήσει κανείς!!!

(1) Ήταν  ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Υφυπουργός εργασίας κος Πετρόπουλος, ο υφυπουργός παιδείας κος Μπαξεβανάκης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κος Καλαματιανός, οι βουλευτές Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας., αλλά και ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς τους δεν αντέδρασε στην γελοία πρόκληση, αλλά περισσότερο οι ντόπιοι βουλευτές Μπαξεβανάκης, Μπαλαούρας και οι Καλαματιανός και γραμματέας που έχουν άμεση γνώση της ανομίας...και έκαναν την πάπια!

1 σχόλιο:

  1. Ξύπνα Θοδωρή !!
    Όμοιος ομοίω αεί πελάζει==>"ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει".
    Εσύ δεν έχεις ψήφους άρα δεν μετράς=ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή