theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ο ΑΧΟς ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ...


     Δεν πρόλαβε να ξεραθεί το πρωινό μελάνι για τον αχό της Ζούρτσας και νέα αχός με διπλάσιο κρότο αντήχησε στη Ζαχάρω.
     Έχει πολύ πλάκα, ας τα γράψω με τη σειρά όπως σκόρπισε ο απόηχος.
    7.30 μ.μ φθάνω στο χωριό με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ όπως συνήθως. Μέχρι να χαιρετήσω τη θεία μου τη Λουκία, να αδειάζω τη βαλίτσα και να συγυρίσω τα  ρούχα πήγε η ώρα  8.15. Παίρνω το σαραβαλάκι μου και τρέχω στη Ζαχάρω για νέες προμήθειες, περισσότερο για διάφορα μη νηστίσιμα που ελλείπουν παντελώς από το ψυγείο, μια και η Λουκία είναι σε προπασχαλιάτικη νηστεία. Δεν πρόλαβα να μπω στον Α-Β και τσουπ ο φίλτατος Αριστείδης Τσαρουχάς από τη τιμημένη οικογένεια του Κακοβάτου. Αμέσως με τον εγκάρδιο χαιρετισμό μου λέει: Τα ΄μαθες; 
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. ο γιατρός και μαζί και ένας
 από πάνω τη Βερβίτσα, πάρε την "Πατρίδα" να δεις
   Ψωνίζω στο άρπα κόλα και πηγαίνω και παίρνω και τις δύο, "Πατρίς" και "Πρωινή". Μια ματιά από εδώ μια εκεί δεν βρήκα τίποτα. Αμάν τζίφος είναι είπα, μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν πρωταπρηλιάτικο, αλλά λέω τι διάτανο ο Αριστείδης είναι αξιόπιστο άτομο. Πώς μούρθε στις γύρες του μυαλού μου και τηλεφωνώ σε έναν πρωτόφιλο στη Ζαχάρω και μου το επιβεβαιώνει. Αμέσως ανοίγω την Patrisnews και σε μια γωνία γράφει:

Ζαχάρω: Αλλάγες στη σύνθεση του δημ. συμβουλίου

  Νέο πρόεδρο θα κληθεί να εκλέξει το δημοτικό συμβούλιο Ζαχάρως, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τηςεφ. «Πατρίς», χθες υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος από την προεδρία του συμβουλίου.

Παράλληλα, την παραίτησή του υπέβαλε, τόσο από τη θέση του αντιδημάρχου Φιγαλείας όσο και του δημοτικού συμβούλου, ο Δημ.Βηλαράς, για λόγους ανανέωσης. Στην Επιστολή που απέστειλε, εκφράζει τις ευχαριστίες προς τον επικεφαλής της «Δυναμικής Πρωτοβουλίας», Παντ. Χρονόπουλο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε με την ανάθεση μιας δύσκολης θέσης, και επισημαίνει ότι παραιτείται προκειμένου να ανανεωθεί το στελεχιακό δυναμικό της παράταξης. Βάσει της κατάταξης ψήφων, στη θέση του μπαίνει ο Γρ. Γρηγορόπουλος. (κλικ ΕΔΩ)

   Το θέμα έχει μεγάλη πλάκα, Η Ζαχάρω βοά ότι  είχαμε μεγάλο τσακωμό Χαραλαμπόπουλου  με Πανταζή, ο δε Βηλαράς δεν ξέρω γιατί, πάντως λένε ότι μετά το κάζο που έπαθε με την Ολυμπία έγινε ο περίγελος και τρέχει να κρυφτεί. Και ας αφήσει τα περί ανανέωσης για αργότερα που θα παχύνουν οι μύγες!!! Έτσι έμαθα, έτσι γράφω.....
    Βεβαίως έχει σημασία και ο τρόπος που παρουσίασε το θέμα η ...αγαπητή Μονταζιέρα!!!
  {Περισσότερα και πικάντικα που ακούγονται στη Ζαχάρω και προμηνύουν νέες εξελίξεις, Φάμελος κτλ. αργότερα γιατί λέγεται ότι σήμερα στις 10 π.μ. συνεδριάζει η δημοτική αρχή (Πανταζικοί)  όπου ορκίζεται ο νέος δημοτικός σύμβουλος και ....ότι ήθελε προκύψει. Πολύ θα χαρώ και πολύ θα το γλεντήσουμε πασχαλιάτικα, εάν στο θώκο του δημάρχου  αναρριχηθεί η   ξαδέλφη μου η Αθηνά. Όλα είναι πιθανά!!!}) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου