theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΝΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ!!!

    Ναι και πάλι ναι. Εφόσον ο Πανταζής δηλώνει και κοινολογεί ότι πάνω από τη νομιμότητα βάζει το συμφέρον του λαού, ναι το δηλώνω ευθαρσώς και αμετακλήτως, το γράφω και το υπογράφω και φαρδιά και πλατιά. 
Από τούδε και στο εξής όχι μόνο θα είμαι
 μαζί του συμπαραστάτης και ακόλουθος 
αλλά και από τούτο το βήμα θα συμφωνώ και θα επαυξάνω οποιαδήποτε άποψη και ενέργεια διατυμπανίζει. Ακόμη και πετάει ο γάιδαρος να υποστηρίζει, ναι θα τονίζω πετάει και παραπετάει!  

       Ναι γιατί όχι; Τα τελευταία 12 χρόνια, που κάνει κουμάντο στον δήμο μας με την παλληκαριά του και το νταηλίκι του απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις, έχει κάνει το δήμο αγνώριστο από όλες τις πλευρές παντοειδώς και ποικιλοτρόπως και περισσότερο πολιτιστικά και αισθητικά.   
   Κύριος παράγων εμπιστοσύνης προς την πρόοδον είναι που η αυλή του γέμει από απόστρατους των ηρωικών και Εθνικοφρόνων Σωμάτων Ασφαλείας και Τάξεως και αυτός ο ίδιος. παλιός χωροφύλαξ, ηγήτωρ ως επιβήτωρ τράγος!
        Αυτός ο αναμορφωτής και σωτήρας, κάνει τα αδύνατα  δυνατά και κινεί γη και ουρανό προκειμένου να ελαττώσει τα δημοτικά τέλη στο έπακρο και αυτό με τρεις κύριους τρόπους:
  • Θα αναθέσει την αποκομιδή των σκουπιδιών σε εταιρία αλληλέγγυας οικονομίας(μάλιστα όχι όποια και όποια αλλά με αλληλεγγύη)  που θα επιφέρει κέρδος στο δήμο περί τα 250.000 ευρώ ετησίως
  • Έχει γίνει πρωτεργάτης σε όλη την χώρα ώστε ο κακόμοιρος κοσμάκης να γλυτώσει από τους γαμψούς όνυχας των funds 
  • Θα ενσωματώσει την καταχρεωμένη ΔΕΥΑΖ στον δήμο, με αποτέλεσμα τα αντίστοιχα τέλη να μειωθούν κατά 60%. 
  Βεβαίως μπορεί να μην τα έφερε εις πέρας, αυτό όμως λόγω της άρνησης και προσφυγής του επιστήμονα της οκάς.
   Ακόμα και τον Βιολογικό ανασκεύασε, ώστε πλέον με το τελικό αποβαλλόμενο νερό να ποτίζουν τα χωράφια και τα περιβόλια των Ζαχαραίων και όχι, όπως γινόταν πριν 7 χρόνια που χυνόταν, ψιλο-ακατέργστο, στη λίμνα του Καγιάφα, που πλέον έπαψε να είναι βόθρος της πόλης.
 .   Μάλιστα ο άνθρωπος από τότε που ασχολήθηκε με τα δημοτικά, όχι μόνο δεν κέρδισε τίποτα, αλλά και από πάνω χρωστάει 50.000 ευρώ στην εφορία.

****** Εάν δεν πιστεύετε όλα αυτά τα έργα κάνετε υπομονή, οσονούπω θα δημοσιευθεί το 3ο βίντεο που τα λέει όλα χαρτί και καλαμάρι!!!!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου