theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΠΑΝΤΑΖΙΣΤΑΝ: ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ (1)

    Πλέον από τους ψύλλους στα αυτιά μας και τις φημολογίες από δω και από κει περάσαμε στο ..βούκινο, όχι μόνο στην αφεντιά μου αλλά φαντάζομαι και στους περισσότερους από σας για το κομφούζιο στο Πανταζιστάν.
       Πλέον δεν μιλάμε για έγκυρες πηγές, πράκτορες και τέτοια, αφού έχουμε διαρροές από τους  ίδιους της παράταξης της δημοτικής αρχής του δήμου μας, της περιβόητης "Δυναμικής Πρωτοβουλίας"  .  
        Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά τη νέα έκπτωση του Πανταζή που είχε εκλεγεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2015, ως παρανόμως συμμετέχων λόγω καταδίκης σε πολλά και διάφορα, που πλέον αδυνατώ να τα θυμάμαι, ομόφωνα (13-0) ορίσθηκε από τη δημοτική αρχή, νέος δήμαρχος ο Νικόλαος Φάμελος από τη Φιγαλία με όλα τα σειρήτια και τις κλάρες  του τέως στρατηγού. Όμως γενικό κουμάντο στο δήμο συνέχισε να κάνει ο έκπτωτος, πράγμα που ο ίδιος διατυμπάνιζε ποικιλοτρόπως και τον οποίο σιγοντάριζαν και τα ΜΜΕ του Πύργου εν χορδαίς και οργάνοις. Αλλά και ο "δήμαρχος", ο Στρατηγός ντε, αποδεχόταν και εφάρμοζε πειθήνια το ρόλο του αχυράνθρωπου (2) και όλα πήγαιναν ρολόι. 
 (3)
    Ξέρετε καμιά φορά και το ηρεμότερο υποζύγιο στυλώνει τα πόδια του και δεν το κουνάει ρούπι, επαναστατεί. Κάπως έτσι έπραξε και ο Φάμελος, χωρίς βεβαίως να είναι  υποζύγιο, με αποτέλεσμα να επέλθει ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών. Βέβαια τώρα βγήκε στη φόρα αλλά πρέπει η αντιπαράθεση και η ρήξη να σοβούσε επί αρκετούς μήνες, πιθανότατα από τότε που παύθηκε ο Χαραλαμπόπουλος από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Κι αυτή η ενέργεια είχε το σκοπό της, όπως παρακάτω αποφαίνεται.   Τότε ποιος να το φανταζόταν, αλλά και τι σημασία έχει;
  Ήδη τις προάλλες συνεδρίασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Πανταζή με σκοπό την καθαίρεση του Φάμελου, πράγμα που αρνήθηκαν με την απουσία τους και οι δύο δ.σ. Ζουρτσάνοι, ο Γρηγορόπουλος και ο Κουκλαμάνης. Όμως δεν υπάρχει ουδεμία νομική κάλυψη για καθαίρεση του δήμαρχου, όπως η μομφή κατά του πρωθυπουργού, οπότε κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να γίνει εκτός εάν ο δήμαρχος  παραιτηθεί ο ίδιος. 
   Να όμως που Φάμελος αντιστέκεται και αρνείται να το κάνει.
  Σύμφωνα με φημολογίες επιζητά αργύρια για να υπακούσει. Συγκεκριμένα ζητά 1900 ευρώ για έναν καταλογισμό από την Περιφέρεια, που επιβαρύνθηκε και 5000 για τις  βενζίνες που πηγαινορχόταν από Ζούρτσα στη Ζαχάρω. Τι γινόταν με το μισθό του δημάρχου, που σίγουρα ήταν ανώτερος της σύνταξής του, Θεός και ψυχή του! Ο ίδιος γνωρίζει και ο πάτρονάς του ο Πανταζής..... 
   Λοιπόν το άτομο που προέκριναν στο "μυστικό δείπνο" για διάδοχο του Φάμελου είναι ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος που παραπάνω λέγαμε. όμως υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις επειδή, όπως υποστηρίζουν μερικοί δεν τραβάει... 
   Έτσι μου είπαν έτσι τα γράφω. 
   Μου είπαν και κάτι άλλο ότι και ο Λάκης Λαμπρόπουλος ενδιαφέρεται για τη θέση του δημάρχου αχυράνθρωπου. Και αυτό με πάσα δική μου επιφύλαξη.
  (1) Δηλώνω και καταθέτω ότι ο προχθεσινός προκείμενος  τίτλος ¨ΠΑΝΤΑΖΙΣΤΑΝ: ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΉΜΑ" με τον σημερινό υπερκείμενο "ΠΑΝΤΑΖΙΣΤΑΝ: ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ" είναι σε ακριβώς ανάποδη θέση, σχετικά με τα αντίστοιχα κείμενα . Πιθανότατα πολλοί από σας να πήρατε χαμπάρι τη σχετική αντίφαση, όμως μπορεί να συνέβη  επί τούτοις, εξεπίτηδες. Ο λόγος προφανώς είναι παιγνιώδης, καθόσον η όλη ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα!!!  
(2) Δημόσια έλεγε ότι αρχηγός της παράταξής τους ήταν ο Πανταζής και αυτόν συμβουλεύεται.
(3) Αυτή η αφίσα είναι το άκρον άωτον της θρασύτητας και της κοροϊδίας με ψιλό γαζί. Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο. Για ποια έργα μιλάτε κύριε Πανταζή;  Ναι έχεις γεμίσει την πόλη με καλαισθητικά φυτά και δενδρύλια και κολονάκια στα πεζοδρόμια για τη βιτρίνα αλλά από εκεί και πέρα απολύτως τίποτα. Μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές σου! Πέστε μας ένα ουσιαστικό έργο, απλώς ένα!!!  Μήπως ακούμπησες καθόλου τις μεγάλες ανάγκες του δήμου: Ορίστε μερικές: 
Βιολογικός καθαρισμός [α]
  Αθλητικό κέντρο (Γυμναστήριο),
                                              Αποχέτευση στην πόλη και στα χωριά [β]
                                              Αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας [γ]
                                             Ανάπλαση στις εισόδους της πόλης                                          

 (α) Τί γίνεται ακόμα πέφτει έμμεσα στη λίμνη του Καγιάφα; Για αυτό το μέγα σκάνδαλο κλικ ΕΔΩΕΔΩ. Όταν θα αρχίσουν τα έργα ανάπλασης του Καγιάφα το θέμα θα λάβει ......μεγαλόπρεπες διαστάσεις.... Θυμηθείτε με!!!
(β) Το Γιαννιτσοχώρι ακόμα παρά την επέμβαση του εισαγγελέα, κολυμπάει στα .....σκατά. Κρίμα και πάλι κρίμα, Ως προς την ύδρευση, Άστα να πάνε. Όλοι μα όλοι πίνουμε αγοραστό νερό. Αν και από τούτο το χωριό βγήκες δήμαρχος, χωρίς βεβαίως να ξέρει κανείς τι παιχνίδια παίχτηκαν τότε πίσω από την πλάτη μας για να συμβούν τρανταχτές κολοτούμπες. Το ..καρπούζι βέβαια έσκασε νωρίς, όμως η ζημιά είχε γίνει...  
(γ)¨Όπως Αποθήκες, οικία Μπούσμπουρα, Κτίριο Χτιστόπουλου,  με αποκορύφωμα το σκασμένο και αμαρτωλό ... νεοκλασικό του Σταυρόπουλου στον Άγιο Σπυρίδωνα (κλικ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου